• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med tigrar

Tigern är djungelns kung. Ett vackert djur med en kraftfull blick och en kraftfull aura. Inte för inte är det ofta den onde i filmer, som Shere Khan i Djungelboken. Men mycket oftare är det ett djur som vi beundrar för sina vackra färger och imponerande utseende. Ett djur vi älskar att titta på. Kan du inte få nog av tigrar? Då har du tur. För med hjälp av tigertapeter har du alltid en tiger i närheten.

Sortera på

16 artiklar

per sida
Dark Tiger
Designer Collection
Porträtt av djungeltiger
Designer Collection
Dark Lion
Designer Collection
Djungeltiger
Designer Collection
Sortera på

16 artiklar

per sida

Tiger fototapeter eller en naturlig storlek tryck

På Wallgroup.com har vi ett antal vackra tigertapeter. Till exempel har vi ett fototapeter av en tiger på en sten i djungeln, ser dig rakt i ögat. Men också en teckning av en vilande tiger, som ser lite vänligare ut. Och ett rittryck av en tropisk tiger i djungeln. I kategorin tapeter med tigrar och rovdjur har vi också tapeter av en leopard, lejon, eller gepard.

Kombinera tapeter med tigrar

Vill du beställa tigertapeter för att lysa upp ett rum i ditt hus? Bra idé! Vi gillar att inspirera dig att kombinera en sådan vacker fototapet med tigrar. Stilexperter rekommenderar till exempel att en färg från tapeten återspeglas i inredningen. Detta kan till exempel vara orange från pälsen. Eller grön, till exempel, när du satsar på tigertapeter med palmblad. Du kan också satsa på en färgfamilj, med färger som ligger nära varandra och passar bra ihop.

Lämpliga levande stilar för tigertapeter

Om du inte har bestämt ännu vilken stil du vill att dina tigertapeter ska placeras i, oroa dig inte. Tack vare det stora utbudet av produkter kan du göra allt du vill. Från ett äventyrligt barnrum i djungelliknande atmosfärer till ett färgglatt kontor med tigermönstrad tapet. Placera tigertapeten på en vägg eller en del av den och håll resten av möblerna lugna och i samma stil. Då kan man aldrig riktigt gå ut i dimman. Oavsett om du har en modern interiör eller en botanisk.

Tapeter med tigrar efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.