• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med stränder

Din semester börjar hemma med strandtapet på väggen. Dröm dig bort hemma med en vacker bild av Atlanten eller en tropisk strand. Välj en solnedgång eller vackra viftande palmer. Strandtapeter ger dig en läcker semesterkänsla varje dag. Har du en fin semesterbild från ditt eget arkiv och vill skriva ut den på fototapet? Vänligen kontakta oss, och sedan kommer vi att kontrollera om fotot är av god kvalitet för tapeter. 

Sortera på

Artiklar 1-100 av 169

Sida
per sida
skog med rosa solnedgång
Premium
skog med stenar
Premium
Solnedgång på en skog
Premium
skoghus
Premium
Vågor på skogen
Premium
Krusningar på skogen
Premium
Vacker sandskog
Premium
Marram gräs, skog och berg
Premium
Lekfull sand
Premium
Vågad sand
Premium
Glänsande sand
Premium
Boisterös sand
Premium
Rastlös sand
Premium
Palmer tillsammans
Designer Collection
Premium
Solnedgång med lila luft
Premium
Linjer i sanden
Premium
sandstrsetur
Premium
sanddyner med blå himmel
Premium
sanddyner vid solnedgången
Premium
Fog on the beach
Designer Collection
On the beach
Designer Collection
Steadvast
Designer Collection
Gueirua
Designer Collection
At the ocean
Designer Collection
Surfa på stranden
Designer Collection
Text i sanden
Designer Collection
Färgglada strandstugor
Designer Collection
Solnedgång på stranden
Designer Collection
Where the Ocean Ends...
Designer Collection
Sortera på

Artiklar 1-100 av 169

Sida
per sida

Är semesterkänslan ofta kortvarig? Med våra strandfototapeter drömmer du dig hemifrån med en vacker bild av stranden och havet på väggen. Oavsett om du väljer en solnedgång, dynlandskapet eller vackra vinkande palmer. Strandtapeter ger dig den härliga semesterkänslan varje dag. Njut av en utsikt över havet, bara från ditt vardagsrum.

Fototapet med strand och sanddyner

Stranden är en plats där många människor helt slappnar av och med vår strandfototapet får du den känslan. Ett tropiskt utseende eller snarare en svartvit strandtapet? Vi har allt i vårt sortiment. Njut av fototapeten med strand och sanddyner på din vägg och låt dig tas med till en annan värld. Är din önskade tapet inte listad? Låt oss då veta detta och vi kommer att  arbeta för att hitta den perfekta tapeten för dig. Om du har tagit ett vackert foto av stranden själv, kan du också få det förstorat på våra fototapeter.

Om du inte hittar något du gillar i vårt urval och har du en annan bild i åtanke, vänligen meddela oss! Vi hjälper dig att söka efter den du önskar.

Strandtapet för sovrummet

Strandfototapet är mångsidig och kan användas i alla typer av rum; från sovrummet till vardagsrummet. Med denna tapet kan du föra naturen i ditt hem. De vackra bilderna på snövita stränder och klarblått hav kommer snart att ge dig känslan av att du befinner dig på en tropisk plats. Upptäck vårt breda utbud av fototapet och vem vet, du kanske snart känner att du är i ditt sovrum på en tropisk strand. Din semester börjar hemma med strandtapeter på väggen.

Strandtapeter gjorda för att mäta

Om du har gjort ett val av en vacker strandtapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din strand tapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.