• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Får på fototapet

Oavsett om du vill räkna får före sänggåendet eller helt enkelt älskar dessa djur, spelar det ingen roll. Fårtapeter är alltid en bra idé. Och i vårt sortiment hittar du ett brett utbud av fototapeter med får. Upptäck möjligheterna med fårtapeter och välj den du gillar bäst. Innan du vet ordet av kommer den att hänga i naturlig storlek på din vägg och du kommer att kunna njuta av den varje dag.

Sortera på

18 artiklar

per sida
Får på kvällen
Designer Collection
Glada får
Designer Collection
Betande
Designer Collection
Sortera på

18 artiklar

per sida

Fototapet i alla storlekar

Fototapeter av får finns i alla storlekar. Vad sägs om får som tittar upp mot ett bergsområde vid solnedgången? Ett vuxet får med två lamm? Eller en flock får i ett dimmigt landskap? Också vackert: en närbild av två får i sin box. Texturen på deras ull visas i sitt bästa ljus och djuren ser extra mjuka och gosiga ut. Vackert i sovrummet, men passar även i vardagsrummet eller på toaletten. Du kan verkligen satsa på den var som helst.

Ett mer rogivande val: fototapet med ett får

Föredrar du något tystare? Istället för en fårtapet med hela flockar, välj en fototapet med ett enda får. Vi har en vacker fototapet på ett ungt får på en äng. Men också ett drömskt foto på ett betande får nära vattnet. Och en närbild på ett får som tittar rakt in i linsen. Du kan också skapa lugn genom att välja svart och vitt istället för alla möjliga färger. Så se till att även överväga vår svart-vita fårtapet.

Kombinera fårtapet i din interiör

När du väl har valt en fårtapet är det en utmaning att styla den på rätt sätt. I princip kan du göra vad som helst med fototapeter av får. Den passar i både en modern och en industriell interiör. Men också i en bohemisk livsstil, romantiska rum och så vidare. Det gyllene tipset för en fototapet med får är att välja ett element och låta det komma tillbaka i resten av inredningen. När du tapetserar en bild på ett får är det en bra idé att välja ett material som liknar deras päls. Tänk på till exempel en ullmatta, en lurvig prydnadskudde eller en gosig lampskärm. Men du kan också ta en färg från tapeten och infoga den i tillbehören. På så sätt skapar du en helhet och fårfototapeten visas på bästa sätt.

Skräddarsydd fårtapet

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi mottagit din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven I exakt storlek.