• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med hästar

Från en svart hingst i mörkret, till en i snön. Och från färgglada enhörningstapeter, till en svartvit bild av en hästspårvagn från 1913. Wallgroup.com har ett stort sortiment av hästtapeter. Så du kommer alltid att hitta något som passar din smak och rummet du vill möblera med en makeover. Vad sägs om fototapeter av hästar i solnedgången, en närbild av en sadlad häst, eller tapeter av enhörningar med rosa manar?

Sortera på

31 artiklar

per sida
Häst i blommaäng
Premium
Fototapet häst. Den hårda lådan De Vlugge
Rijksmuseum
His Territory!
Designer Collection
We are coming
Designer Collection
The Paradise
Designer Collection
B R O T H E R S
Designer Collection
Häst i vildmarken
Designer Collection
Betande hästar
Designer Collection
New Forest
Designer Collection
Vilda hästar
Designer Collection
Illusion of power (13 horse power though)
Designer Collection
Angels of Camargue
Designer Collection
Lucky Six
Designer Collection
Sortera på

31 artiklar

per sida

Styling tapeter med hästar

Du kan enkelt kombinera hästtapeten i neutrala färger med olika levande stilar. Till exempel, fototapeten av en uppfödningshäst med flaxande man i en öken ser vacker i en skandinavisk interiör med naturmaterial. Som trägolv och yllemattor. Fototapet av en häst mellan lavendel på heden är mycket lämplig för romantiska utrymmen. Och den drömska tapeten av hästar vid solnedgången passar perfekt i sovrummet. På så sätt skapar du stämning och gör rummen fina och mysiga.

Fototapeter av hästar för olika rum

Förutom tapeter för olika levande stilar, är vår fotografiska tapet av hästar även lämplig för rum med olika funktioner. Till exempel ser vi enhörningsmönstertapet hela vägen framför oss i barnens rum. Precis som den färgglada fototapeten av en häst på en blomsteräng, animeringen av en vit enhörning eller en vit och svart häst på fototapet i snön. De lugna är fina för vardagsrummet eller sovrummet. Och de bilder som utstrålar styrka och elegans passar perfekt i affärsutrymmen. Som ridcentrets matsal, ridbutiker eller en hästgård.

Skräddarsydda tapeter med hästar

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.