Natur Fototapeter

Förvandla ditt rum till en vacker naturlig miljö med naturfototapeter. Underbar natur gör dig avslappnad och förbättrar ditt fokus. Grönt är naturligt, ger lycka och energi, och grönt är färgen för hopp och fred. Grönt är också färgen för trygghet. Vi har valt ut vackra bilder för dig med naturen som motiv. Har du ett foto som du har tagit med vacker natur runt omkring och skulle vilja ha det tryckt på tapeter? Hör av dig, så kontrollerar vi om kvaliteten är tillräckligt bra.

Om du är intresserad av naturtapeter, då kan du också ta en titt i vår samling av tapeter med djur-, skogstapeter, eller landskapstapeter.

NaturNatur
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 1229

Sida
Grön skog i dimman
Dimmig skog
Djungel vattenfall
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 1229

Sida
Natur Fototapeter

Naturliga tapeter i alla former och storlekar

Naturliga tapeter finns i alla former och storlekar. På Wallgroup.com har vi till exempel fototapeter av naturen vid havet. Som en strand med dynväxter, en havssköldpadda i havet, eller en stor palm på en tropisk destination. Vi har också fototapeter av naturen i grönt. Tänk till exempel på en tallskog där solens strålar kommer in, ett vackert träd med grönt gräs och ett vattenfall i djungeln. Vi har också fototapeter av svart och vit natur. Ta till exempel de vita hästarna i snön, den övergivna piren och skogsvyn med två rådjur.

Fototapeter av naturen i varje rum

Tack vare vårt breda utbud av fototapet, hittar du en lämplig tapet för varje rum. Till exempel är ett drömlikt foto av en stjärnhimmel en mycket lämplig naturtapet i sovrummet. Fotot av japanska blommor är ett riktigt blickfång som fototapet av natur i vardagsrummet. Dessutom är trycket av en undervattensvärld med delfiner den perfekta typen av naturtapet för ett barnrum. Rädd för att din fototapet inte matchar resten av din inredning? Inga problem! Välj en färg från trycket och låt den gå igen i din interiör. Till exempel i färgen på kuddarna, på lampskärmen eller mattan.

Specialtillverkade naturliga tapeter

Om du har gjort ditt val av en vacker naturlig tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din naturliga tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren går in i varandra perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.