Fototapet av undervattensvärlden

Älskar du naturen eller är du en riktig djurälskare? Välj då vår fototapet av undervattensvärlden rekommenderas. Delfiner, sköldpaddor eller exotiska fiskar, de simmar alla förbi. Det ser så verkligt, att det nästan ser ut som du dyker in i den färgstarka undervattensvärlden själv. Upptäck vår omfattande samling av undervattensvärldstapeter och förvandla ditt rum till ett äkta undervattensparadis.

 
Exotisk fisk
Undervattensvärld med delfiner
Solstrålar genom vattnet
Sätt stigande sortering

50 artiklar

Fototapet av undervattensvärlden

TA ETT DOPP I UNDERVATTENSTAPETER

När du går ner under vattenytan välkomnas du in i en värld full av färg, liv och skönhet. Det bästa av allt? Du behöver inte ett dykdiplom för att kunna njuta av denna vackra undervattensvärld varje dag. Från en havssköldpadda i havet till lekande delfiner och från exotiska fiskar till ett färgglatt korallrev. Oavsett vilken tapet du väljer, med våra fototapeter av undervattensvärlden på din vägg, kan du njuta av alla skönhet i havet varje dag.

UNDERVATTENSVÄRLDTAPET SOM BARN ÄLSKAR

Undervattenvärldens fototapeter är också mycket lämpliga för barnrummet. Förvandla ett rum till ett akvarium med tapeten av färgglada fiskar eller låt dem simma med en vacker sköldpadda på väggen. En sak är säker, om ditt barn älskar delfiner, sköldpaddor eller andra undervattensdjur, är denna tapet perfekt. Välj fototapeter med mönster som visar livet under vattnet och förundras varje dag av all den skönhet som undervattensvärlden har att erbjuda.

UNDERVATTENSVÄRLDTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker undervattens tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta för dig. Vi skriver ut din undervattensvärldstapet på våra storformatsskrivare. Vi skriver ut en bild i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.