• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Regnbågstapet

Letar du efter en vacker regnbågstapet? Då har du kommit till rätt plats på Mural.com. I vårt sortiment hittar du olika typer av regnbågtapeter. Från fototapet av en regnbåge på de vackraste platserna i naturen. Till enhörningstapet med en regnbåge i bakgrunden. Du kan lysa upp vilket rum som helst med den. Bli överraskad av möjligheterna med regnbågtapet. Ta en titt på vår kollektion och beställ omedelbart den regnbågtapet som passar din smak och utrymmet.

Sortera på

17 artiklar

per sida
Sortera på

17 artiklar

per sida

Tapet regnbåge i alla former och storlekar

Regnbågstapeter finns i alla former och storlekar. Vad sägs om fototapeter med en regnbåge till exempel? Vi har ett färgstarkt exempel på en regnbåge över vattnet i djungeln. Men också en holländsk fototapet av en regnbåge ovanför ett vallmofält. Och till exempel en fototapet av en regnbågslori som småäter röda bär. Alla vackra typer av tapeter i alla regnbågens färger för sanna naturälskare.

Vackra är också till exempel våra bilder på en regnbåge, hippa tapeter av en regnbåge i pastellfärger med solen och palmblad i regnbågens alla färger. Slutligen hittar du även regnbågtapet med enhörningar i vårt sortiment. Som en enhörning på ett slott med en vacker trädgård och en regnbåge. Men också olika typer av tapetmönster av enhörningar med manar i regnbågens alla färger. Snyggt i barnrum, ett härligt sovrum, i ett inspirerande arbets- studierum. 

Applicera regnbågstapeter

Att applicera regnbågtapet är enkelt när du väljer non-woven tapeten från Tapet.com. Fototapeten levereras numrerad så att du vet exakt i vilken ordning du ska fästa regnbågtapeten på väggen. Jämna till väggen genom att ta bort gamla tapeter, fylla eventuella luckor och ojämnheter och slipa väl. Förstryka med primer vid behov. Och så kan ni nu börja emd att applicera regnbågstapeterna.

Regnbågstapeter specialtillverkade

När ni har skapat och valt en vacker regnbågstapet, kan ni enkelt lägga en onlinebeställning. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din regnbågstapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster smälter perfekt.

Som tapet använder vi uteslutande pvc-fria fibertapeter. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans inom 1-3 dagar.

Var uppmärksam! Vi trycker normalt 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.