Väggmålning med ett rådjur

Rådjur är riktiga holländska djur. De symboliserar naturen. För lugnet. Och för ett lugnt sinne. Ta in den underbara känslan i ditt hem med en vacker fototapet av rådjur. På Tapet.com hittar du en omfattande samling rådjurstapeter. Från ett litet rådjur med prickig päls, som vi känner den från Disneyfilmen Bambi. Till en fototapet av ett rådjur i naturen vid soluppgången. Tack vare det breda utbudet hittar du alltid något som passar dig. Upptäck möjligheterna med tapeter med rådjur på denna sida och välj din favorit.

 
Dovhjort i skogen
Vit renunge
Stolta renar
Sätt stigande sortering

52 artiklar

Väggmålning med ett rådjur
 

RÅDJURSTAPET I ALLA STILAR OCH STORLEKAR

Vi har rådjurstapet i alla former och storlekar.Den mest populära är våra rådjurväggmålningar. Till exempel, ett rådjur med vackra horn i en höstskog . Av rådjur på ett fält i den uppgående solen. Och av ett rådjur som ylar i gräset. Letar du efter något lite mer äventyrligt? Ta då en titt på rådjurstapeten med ett rådjur i fjällen, en ren i dimman eller hjort i snön. De ger dig känslan varje dag att du har varit på en resa. Coolt också: en förstoring av Forest View med två rådjur, av Johannes de Bosch. Eller av rådjur i skogen av Pieter Gerardus van Os. Båda konstnärerna är från 1700-talet. På så sätt behöver du ingen tavla längre!

Kombinera Rådjursfototapet 

Med fototapeter av rådjur ger du ett riktigt blickfång till ditt hem. Det ger dig som sagt känslan av att du är ett med naturen och ger lugn. Du kan aktivera det ännu mer genom din styling i resten av rummet. Kombinera till exempel rådjurstapeter med naturmaterial. Såsom trä, växter och yllemattor. Håll resten snyggt och ljust, eller välj en accentfärg från hjorttapeten som kommer igen. Till exempel i rustika ljus, kuddar i soffan eller en fin pläd. På så sätt kan du göra ditt rum med rådjurstapeter till en vacker helhet. Detta gör att fototapeten av rådjur verkligen sticker ut.

Fototapet av rådjur skräddarsydda

Om du har valt en vacker fototapet av rådjur kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut dina fototapeter av rådjur på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Vänligen notera! Vi trycker normalt 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven i exakt storlek.