• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för datarummet

Datarummet är ett utrymme där du drar dig tillbaka en stund. Där du arbetar hemifrån, förlorar dig helt i det nya spelet eller till exempel studerar. Det ska vara ett utrymme där du känner dig bekväm och kan hålla fokus. En vacker tapet i datarummet bidrar verkligen till det. Tapet.com har ett brett utbud av datarumstapeter. Från en öken med kaktusar, till en skotsk högländare. Och från ångande ångtåg till 3D-ränder.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 166

Sida
per sida
Jungle Panther
Designer Collection
Formel 3 - Framifrån
Premium
Formel 3 - Nedre sidovy
Premium
Formel 3 - Nedre vy bakifrån
Premium
Formel 3 - Cockpitvy
Premium
Formel 3 - Vänster framifrån, 3d
Premium
Gammal dörr
Premium
Gamla trappor upp
Premium
Gammalt träd för närbild
Premium
vit Skotsk hoglandare
Designer Collection
Solnedgång vid bosven
Premium
Simbrygga med startblock
Premium
Liggande skotsk hoglandare
Premium
Morning in the field
Designer Collection
Gritty Palace
Designer Collection
Världskarta med guldgrön textur
Premium
Färgad graffiti på vägg
Premium
Kaotisk graffiti
Premium
Graffiti ansikten
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 166

Sida
per sida

Gamingtapet i datarummet

Dessutom har vi flera alternativ i kategorin gaming-tapeter. Tänk dig till exempel en tapet med blå 3D-plattor som påminner om pixlarna i spel. Tapet med en abstrakt hök. Men framför allt de olika typerna av gaming-tapeter med en Formula 3-bil. Med sidositsvy, vänster sidovy, framifrån, nedre sidovy och nedre bakifrån. I vilken inredning kan du spela ett racingspel bättre än i en med denna gaming-tapet?

Tapeter i datarummet som får dig att drömma dig bort

Gillar du inte spel så mycket? Då har vi också en stor samling datarumstapeter som får dig att drömma dig bort. Från fenomenala exemplar av skotska högländare i naturen, till Shanghais silhuett. Och från det gröna norrskenet ovanför snöiga berg till en öken med kaktusar.  Eller vad sägs om en datarumstapet av ett blått vattenfall i djungeln, eller en träbrygga ovanför det azurblå havet? Varje gång du arbetar hårt, tack vare datarummets tapeter, kan du snabbt se vad du gör det för: och även njuta av det lika mycket.

Skräddarsydda datarumstapeter

Om du har valt en vacker datarumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din datarumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar. 

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.