• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för ditt hem

Letar du efter en vacker tapet för ditt hem? Vi har listat ett urval av de vackraste tapeterna åt dig. Från ett stilleben med blommor i en glasvas till ett tryck i naturlig storlek av Nattvakten. Och från en tapet av en skotsk högländare i naturen, till ett tryck med ockragul betong. Ta en titt på vår stora kollektion av hemtapeter och välj ett exemplar som du gillar. På så sätt ger du ditt hem en unik touch.

Handla enligt
Sortera på

Artiklar 1-100 av 6062

Sida
per sida
Kycklingar och ankor
Rijksmuseum
Vinterlandskap nära Arnhem
Rijksmuseum
fotobehang bast van een boom wallexclusive
Premium
Italienska landskap med parasoll tallar
Rijksmuseum
Krigsfartyg under en storm
Rijksmuseum
Trädbark brun
Premium
Tre trästolpar
Premium
Grå sten
Premium
Vild skog
Premium
Flodlandskap som ses genom träd
Rijksmuseum
Svartvitt skotskt hoglandare
Premium
Gammal rostig metall
Premium
Oxiderad roststruktur
Premium
Wolf
Designer Collection
Närbild skallig örn
Designer Collection
Spirit of moment
Designer Collection
Dimmig alpin morgon
Designer Collection
Brooklyn Bridge, New York
Designer Collection
Bar i Birmingham
Designer Collection
Bågbro i skogen
Premium
Family portrait
Designer Collection
Närbild av orkidé
Designer Collection
Upper Lausitzian Library of Sciences
Designer Collection
Övergivet hus vid skogen
Premium
Stirrande Bald Eagle
Designer Collection
Restaurerad gammal tegelvägg
Premium
Orange marmor
Premium
Marmor med linjestruktur
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 6062

Sida
per sida

Hemtapet för varje rum

För att göra det lite enklare för dig har vi delat upp alla hemmets tapeter efter de olika rummen. Till exempel har vi inte bara tapeter som du kan göra ett statement med i vardagsrummet. Men vi har också speciella hemtapeter för köket. Med olika ingredienser, stilleben som frukt och grönt och annan god mat och dryck. Vi har även hemtapeter till hallen. Breda plattor för att betona längden på din hall, eller en smal fototapet av till exempel Mona Lisa, så att du inte längre behöver någon målning.

Den perfekta hemtapeten för sovrummet

För hemtapeter i sovrummen gör vi till och med skillnad på de olika åldrarna. Tänk dig babytapeter, till exempel en glatt färgad världskarta med djur, en tapet av berg eller en illustration av en baby-panda. Ett barnrum där du kan låta applicera tapeter med flamingos eller cool graffiti. Och hemtapeter för ett tonårsrum med vattenfall och i djungeln, svartvita tapeter av ett lejon eller fototapet av New York City. Vem vet, kanske kommer du att inspirera dina barn till att bli globetrotters med dessa fina tapeter. 

Skräddarsydda hemtapeter

Om du har valt en vacker hemtapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din hemtapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.