• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för hobbyrummet

Pyssla, måla, göra musik eller spela. Du föredrar att göra det i ett vackert hobbyrum. Ett utrymme där du mår bra och kan hålla fokus. Där du kan koppla av eller låta fantasin flöda fritt. Med vår tapet för hobbyrum kan du skapa den perfekta atmosfären på nolltid. Vi har tryck och fototapeter i alla former och storlekar. Ta en titt på vårt omfattande sortiment och kom igång: kör, tapetsera det där hobbyrummet!

Sortera på

Artiklar 1-100 av 426

per sida
Lamborghini Huracán - Sida, svart
Designer Collection
Premium
Lamborghini Huracán - Fälg
Designer Collection
Premium
Ljus klematis vinstock
Designer Collection
Motorbike cross
Designer Collection
Stonewood
Premium
Den flytande fjädern
Rijksmuseum
Danshall
Designer Collection
Övergiven hälsoklinik
Designer Collection
Grön skola
Designer Collection
Karta över Grpåingen, svart
Designer Collection
Karta över Utrecht, vit
Designer Collection
The green room
Designer Collection
Statlig trappa i kasernen
Designer Collection
Formel 3 - sidovy
Premium
Industri Botlek
Premium
Nostalgi
Designer Collection
Fönster i alkov
Premium
Upphämtning vid soluppgång
Premium
Avslappnoche skotsk hoglandare
Premium
Källa till hav nr 1
Designer Collection
Sortera på

Artiklar 1-100 av 426

per sida

Tapet hobbyrum i alla former och storlekar

Från en vintage fototapet av en världskarta med kompass till en bild av en tropisk ö. Och från fototapet från ett gammalt bibliotek till ett tryck i naturlig storlek av målningen "Den flytande fjädern". Med tapeter i hobbyrummet kan du gå i alla riktningar. Tänk dig till exempel tapeter av en futuristisk tunnel, tangenterna på ett piano eller färgad rök i akvarell. Men även sporttapeter passar bra i ett hobbyrum. Till exempel muskulösa människor, boxningshandskar eller hyllor med vikter.

Ett nytt utseende: tapetsering av hobbyrummet

Med tapeter i hobbyrummet ger du rummet ett helt nytt utseende. Färdigställ allt genom att låta elementen komma tillbaka från tapeten. Välj gröna tillbehör i kombination med en fototapet av djungeln eller regnskogen. Dekorera ditt hobbyrum med sportattribut, om du satsar på sporttapeter. Eller håll det konstnärligt och färgstarkt i kombination med en fototapet av italienska fönster. Ett staffli, ett stort bord att pyssla vid och tillbehör som en färgglad lampa, en glad matta och en vanlig vägg i fin färg.

Skräddarsydda hobbyrumstapeter

Om du har valt en vacker hobbyrumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din hobbyrumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.