Fototapet med blommor

Blommor kan sätta färg på din dag men också din vägg: stora blommor, små blommor, rosa blommor, blå blommor. Fototapeter med blommor på väggen ger en trivsam boendemiljö. Du kan överväga vackra närbilder av enstaka blommor men också fält fulla av alla typer av blommor. Blommönster kan också göra en vägg färgglad. Blommönster kan anslutas oändligt (oavsett hur stor väggen är), och du kan skriva ut den i vilken storlek du vill. Med blommor kan du skapa en avkopplande atmosfär. Letar du efter blommor till din salong som en stor orkidé på väggen för en skönhetssalong? Ta en titt på våra fototapeter för salonger. Om du har ett eget foto eller om önskat foto inte finns med i listan, kontakta oss. Beställ din fototapet online snabbt och enkelt.

Blommor tapetBlommor tapet
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 705

Sida
Härligt träd med grönt gräs
Grön barrskog
A sense of spring
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 705

Sida
Fototapet med blommor

Blommig tapet för att skapa atmosfär

Oavsett om satsar på tapeter med ett tryck av en blomma, eller tapeter med stora blommor. Med blommig tapet du verkligen göra ett ”statement” vad gäller din interiör. Några remsor av blommig fototapet i ditt vardagsrum, restaurang eller skönhetssalong och du skapar en fantastisk atmosfär i ett svep. Det är därför inte utan anledning som denna typ av tapeter är hippa igen sedan några år tillbaka. Du kan gå i vilken riktning som helst, det finns alltid blommiga alternativ för alla stilar.

Blomstertapeter i din interiör

Du kan till exempel kombinera blommig tapet med en romantisk inredning, en bohemisk inredning och en klassisk inredning. Men säkert också med en modern stil, design eller industriell. Vill du helst inte ha för många ljusa färger i ditt vardagsrum? Välj då en ljus tapet, såsom körsbärsblom, vit orkidé, eller de ljusa blommorna. Föredrar du mörk blommig tapet? Då är stilleben med blommor i en glasvas, de stora palmbladen, eller trycket av tropiska blommor förmodligen mer för dig.

Kombinera blomtapeter

Du skapar en fin balans genom att kombinera blommiga tapeter med vanliga väggar. Det är lämpligt att välja färger som kommer tillbaka i trycket. På så sätt skapar du  samma känsla i hela rummet och säkerställer lugn och en enhetlig känsla. Låt rosa från en blomma också dyka upp i dina stolar. Använd en blå detalj igen i dekorativa kuddar på soffan. Eller betona det gröna i växter eller träd på tapeten genom att använda samma färg i gardinerna. Oavsett valen du gör, är blommig tapet ett riktigt blickfång.

Skräddarsydda blomtapeter

När du har gjort ett val av en vacker blommig tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din blomstertapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vad gäller material på tapeter använder vi bara PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeterna är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, är vi glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier?