Fototapet med mat och dryck

Beställ nu en vacker fototapet med bilder på mat och dryck. Inspirera dig själv i köket med vackra råvaror och grönsaker på väggen. Om du har en restaurang eller bar, locka människor med läckra, rätter, drycker och snacks i storformat på väggen. Med vacker mat- och dryckes-tapeter, kommer du att inspirera och bli inspirerad. Vi har vackra bilder att skriva ut på fototapet. Tänk närbilder av frukt, grönsaker, kött, kryddor och kaffebönor. Vi har också roliga bilder och mönster i ämnet mat och dryck. Vill du ha ett eget foto tryckt eller vill du att vi ska leta efter ett annat foto, vänligen meddela oss.

FototapetFototapet
Blandning av kaffebönor
Mönster kaffe texter
Frukt och grönsaker
Sätt stigande sortering

73 artiklar

Fototapet med mat och dryck

Skräddarsydda mat och dryckes-tapeter

När du har valt en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller så kan den göras svartvit.

Runtom, trycker vi som standard 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter kommer att tryckas 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering, måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Kontrollera "Visa spår" för att se in i vilken storlek och antal remsor din tapet kommer att skäras. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster löper alltid sömlöst in i varandra.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.