Fototapet med blomfält

Skapa ett drömmande, romantiskt eller mysigt utseende med tapeter med blommor. Denna typ av tapeter ger färg till ditt hem och ger en feminin "touch" till alla rum. Vi har tapeter med blommor i pastellfärger som rosa, lila och rött. Men också i form av en färgstark oljemålning, ett gult blommönster eller ett livstryck av ett blomfält med iris, lavendel eller vallmo. Tack vare det stora urvalet av fototapeter av blommor på Wallgroup.com hittar du alltid något som passar din interiör.

 
Sunflowers
Velours de Lavender
Wonderland
Sätt stigande sortering

64 artiklar

Fototapet med blomfält

BLOMSTER FYLLER TAPETEN PÅ VÄGEN

De mjuka färgerna och utsikten över blomfälttapeten skapar en lugn effekt. Du kan titta på den oändligt och drömma dig bort, utan att det kräver för mycket uppmärksamhet. Detta gör den särskilt lämpligt för exempelvis massage- och skönhetssalonger. Men också för ett sovrum och meditationsrum. Eller på ett kontor eller för att studera hemma, där du vill kunna arbeta koncentrerat i en bekväm miljö. Dessutom skapar tapeter av blommor en fantastisk atmosfär i alla vardagsrum, kaffebarer eller väntrum.

KOMBINERA FOTOTAPET MED BLOMMOR

Kort sagt: med fototapet av blomfält kan du faktiskt komma någonstans. Väljer du för detta? Då är det extra kul för färgerna från tapeten att återkomma i resten av interiören. Till exempel i stolarna. I soffans färg. Eller i lampan i taket. På det här sättet ser du till att du skapar en känsla i hela rummet och förstärker effekten av blomfältstapeten. Du gör ett statement med tapeter av blomfält, som ingen annan.

TAPET MED BLOMFÄLT EFTER MÅTT

Om du har valt en vacker tapet med blommor, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din blommiga bakgrundsbild på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.