• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med vallmo

Tapet från ett drömmande fält full av vallmo, tapet med vallmo i grafiska former och vallmo i svartvitt med röda accenter. Vi har ett antal vackra tryck för vallmotapeter i vår samling. Varje variant har olika utseende och unika färger. Så det finns alltid något som passar det utrymme du letar efter en vacker tapet till. Från fototapet med huvudsakligen rosa och rött, till mönster med endast svartvitt. Välj en design som passar din smak och ge din inredning ett stort lyft.

Sortera på

60 artiklar

per sida
Anemone Beauty
Designer Collection
Vallmor och knoppar
Designer Collection
Vallmor på vit bakgrund
Designer Collection
Poppy field in Sweden
Designer Collection
Växande vallmo
Premium
Närbild av vallmo
Premium
Fält med vallmo
Designer Collection
Mörka vallmo
Designer Collection
Vallmor vintage
Designer Collection
Blå ton vallmo
Designer Collection
Närbild av röda vallmor
Designer Collection
Morning Poppies
Designer Collection
Vallmo med ett stänk av lila
Designer Collection
Vallmor i vintagefärger
Premium
Vallmor i soluppgång
Premium
Röd vallmo med en svävfluga
Designer Collection
Vallmo blomma fält vintage rosa
Designer Collection
Vallmo blomma fält vintage
Designer Collection
Vallmo blomma fält färgglada
Designer Collection
Sortera på

60 artiklar

per sida

Vallmon är alltid i blom på tapeter

Med fototapeter gjorda av vallmo gör du verkligen ett statement i din interiör. Detta är inte minst för att dessa blommor är en symbol för styrka. Samtidigt har de något drömmande och - som med alla rosor – är de romantiska. En vallmo är i allmänhet röd med stora överlappande löv. Och vid basen är kronbladen svarta. Vallmo Rhoas, som vi vanligtvis ser på ängarna eller i kanterna av ängar, blommar från maj till juli. Men på vallmotapet blommar blommorna året runt. Perfekt, eller hur?

Interiörtips för fototapet med vallmo

Väljer du vallmobakgrund? Välj då en del av rummet. Oavsett om du placerar den i en bohemisk, klassisk eller modern inredning. För fototapet med vallmo kan du alltid tänka dig en bra kombination. Du kan till exempel göra detta genom att hålla hela miljön lugn och göra fototapet eller grafiskt tryck riktigt utstående. En annan möjlighet är att skapa enhetlighet. Genom att låta elementen från tapeten komma tillbaka i resten av interiören. Till exempel i dekorationen eller i en vanlig färgad vägg.

Tapet med vallmo efter mått

Om du har valt en vackert vallmotapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet med vallmo på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.