• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fantasy tapeter för barn

Slukar du varje fantasybok som ges ut? Binge-tittar du på varje serie baserad på ren fantasy? Med andra ord: är du en riktig fantasyälskare? Då är fantasytapeter något för dig. Med detta kan du förvandla ditt rum till en underbar plats för att utöva din favorithobby. En plats där du känner dig helt hemma. Upptäck vårt utbud av fantasy fototapeter och ha kul. På så sätt väcker du verkligen din fantasi till liv.

Sortera på

57 artiklar

per sida
Fairy Garden
Designer Collection
Kikki Belle
Sortera på

57 artiklar

per sida

Olika typer av fantasy fototapeter

Fantasy fototapeter finns i alla former och storlekar. Vad sägs om bilden av ett lejon som består av olika färger av flammor mot en svart bakgrund? Av flygande drakar i ett magiskt fantasilandskap? Eller av en mörk skog där många fantasyfilmer utspelar sig? Valet är stort och därför finns det alltid en fantasytapet som passar din smak och önskemål.

Fantasytapeter i ljusare färger

Fantasytapeter behöver inte nödvändigtvis vara mystiska och mörka. I vårt sortiment hittar du även fantasy fototapeter i ljusare färger. Som enhörningen på stenar. Eller - i samma stil - hjorten med blommor för en drömlik inredning. Också coolt är tapeten av ett fantasy-landskap med djur. Och djungelfantasy fototapet med zeppelinare och sagofärger. Något mer subtilt är tapeten på ett gyllene fantasyträd med gröna blommor, eller äng-fantasy från vår Designers Collection.

Tips för styling av fantasy fototapeter

Med fantasytapeter kan du gå i alla riktningar. Inte bara tack vare det stora utbudet och de olika bilderna. Men också tack vare möjligheterna i stylingen. På så sätt kommer samma fantasyfototapet att se annorlunda ut i varje hus. Med fantasytapeter väljer du redan ett tydligt tema och det gör det roligt att förlänga detta ytterligare i hela din inredning. Fyll till exempel en bokhylla med dina favoritfantasyböcker. Häng en målning av en fantasy-figur du älskar. Och placera statyetter i samma tema. Extra tips: skapa enhetlighet genom att återanvända en färg från fantasy-fototapeten någon annanstans i din interiör. På så sätt får du ihop allt fint igen.

Skräddarsydda fantasytapeter

Om du har gjort ett val av en vacker fantasytapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.