• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Mönster tapeter

I mönstersamlingen hittar du ett omfattande utbud. Vi har till exempel speciella mönster för barnrum och babyrum. Men det finns också ett val av mönster som faller inom ett tema. Populära mönster är för närvarande djungelmönster med löv eller djur.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 378

Sida
per sida
Två dollar mönster
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 378

Sida
per sida

Sömlösa mönster, så breda och höga som du vill

Oavsett om det är kaffebönor, prickar, löv, fåglar, eller blommor, har vi vackra fototapeter med många olika mönster. Fördelen med mönster är att en specifik bild kommer tillbaka om och om igen och du kan skriva ut den så bred och hög som du vill. De flesta bakgrundsbilder är anslutande mönster, som du kan upprepa utan gräns. Mönstren är skalbara så att du kan skriva ut dem mycket små, men du kan också välja stora mönster. Om du vill ha ett mönster på mer än en vägg och du vill att mönstret ska fortsätta, räkna ihop storleken på dina väggar tillsammans och ange detta i fältet för kommentarer. Vår mjukvara beräknar allt så att det är korrekt tryckt och remsorna kommer att matcha. En tapet med ett mönster är därför lätt att applicera.

Mönstertapeter gjorda för att passa

Om du har gjort ett val för en vacker mönstertapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan få en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.