Betong, texturtapet

Vackra industriella tapeter med en betonglook. Förr i tiden var ett industri-utseende särskilt synligt i fabriksbyggnader och garage. Numera ser du fler och fler industriella anläggningar i hus och kontorsbyggnader. Betongtapeter förstärker den industriella effekten i ett rum. Det kan vara en bra idé att införliva en betongkänsla i din interiör. Betong ser elegant, hippt och modernt ut. Vi har betongtapet i olika färger. Om du inte hittar något du gillar, vänligen meddela oss. Och vi kommer att hjälpa dig. Dina egna foton kan också skrivas ut på fototapet. Betongfototapeter är snabba och enkla att beställa online.

Sätt stigande sortering

62 artiklar

Taupe betong
Kpåkret 3D-tunnel
betongtunnel
Sätt stigande sortering

62 artiklar

Betong, texturtapet

BETONGTAPETER TYPISKA INDUSTRIELLA

När man tänker på en industriinredning tänker man automatiskt på metall, trä, tegel och...  betong! Det är inte för inte att restauranger, butiker, men även privatpersoner lämnar allt mer av de råa materialen i byggnaden synliga. Och involvera det i det interiören. Bor du inte i en industribyggnad, men vill skapa en industriell look i ditt hem? Tänk fototapet med ett betongtryck. Ditt utrymme ser omedelbart mycket hippare och mer modernt u efter applicering av fototapet. Beställ din favoritbetongtapet enkelt och snabbt online. Applicera tapeten själv och börja dekorera resten av ditt rum.

BETONGLOOKTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker betongtapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange måtten på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.