• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fotbollsfototapet

Är du galen i fotboll? Få dina fotbolltapeter och skapa ett snyggt fotbollsrum. Låt ditt rum bli en fotbollsarena. Du kan också tapetsera hela ditt rum fullt av fotbollar eller fotbollsspelare. Om du tittar mycket på fotboll på tv kan du till och med välja att göra ett rum i huset helt i fotbollsatmosfär. Du kan titta på fotboll med dina vänner där! Välj ett tryck och beställ enkelt online. Letar du efter ett annat tryck? Vänligen meddela oss.

Sortera på

43 artiklar

per sida
Sortera på

43 artiklar

per sida

Skräddarsydd fotbollstapet

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill skriva ut. Du kan låta en bild speglas eller göras svartvitt.

Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapet skrivs ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.

Markera "Visa remsor" för att se hur stora remsor din tapet kommer att klippas ut i. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster går alltid sömlöst in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.