• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet badrum

Ge ditt badrum ett helt nytt utseende med en vacker tapet. Letar du efter lämplig fototapet i badrummet eller ett vackert tryck? Då har du kommit till rätt ställe på Tapet.com. Vi har en bred kollektion tapeter för badrum. I den hittar du utan tvekan ett exemplar som passar din smak och stilen på ditt badrum. Applicera den på väggen med en speciell beläggning så att den blir stänkbeständig.

Sortera på

78 artiklar

per sida
Marmorplattor
Premium
Runda stenar
Premium
Vilda vatten
Premium
Närbild ädelsten
Premium
Blå kopparstruktur
Premium
Dignified
Designer Collection
Misty Mountains
Designer Collection
Flower reflection
Designer Collection
Gammalt och robust trä
Premium
Vita stenar
Premium
Moderna vita tegelstenar
Premium
Vit grov tegelsten
Premium
Vita tegelstenar med cement
Premium
Stora vita tegelstenar
Premium
Grönfärgad marmor
Premium
Grå texturerad marmor
Premium
Marmor svart och vit
Premium
Grönblå marmor
Premium
Mörk marmor med guldstruktur
Premium
Marmor med mosaikstruktur
Premium
Marmor med vitt och svart
Premium
Svart och vit marmor med grov struktur
Premium
Marmor med en blå ton
Premium
Vit marmor med gyllene ådror
Premium
Svart marmor med guldstruktur
Premium
Flammad marmor
Premium
Marmor med klassisk struktur
Premium
Grön och vit marmor
Premium
Betongstruktur i terrakottafärger
Premium
Avkoppling på Kralingse Plas i Rotterdam
Designer Collection
Vackra moln himmel
Premium
Fittpåia
Premium
Sortera på

78 artiklar

per sida

Extra atmosfär i badrummet med tapeter

Med tapeter i badrummet ger du extra atmosfär, utan behov av en grundlig renovering. Glöm den gammaldags kakelplattan och spara mycket pengar genom att välja en mycket mer budgetinriktad fototapet i badrummet. En fin sak med tapeter är att man kan gå åt alla håll med den och kan variera den oftare. Är du trött på att bada med utsikt över en tropisk strand på väggen? Och vill du hellre skapa den chica hotellkänslan med till exempel badrumstapeter med marmortryck? Då kan du enkelt ta bort våra non-woven tapeter från väggen igen. På så sätt kan du göra plats för en helt ny tapet på nolltid.

Tapeter för badrummet i alla former och storlekar

Vi har tapeter till badrummet i alla former och storlekar. Till exempel kan du skapa kakellooken med en vacker fototapet av kakel i badrummet. Allt från sexkantiga plattor till plattor som läggs i en viss stencilering. Men du kan också tänka dig vackra stenar. Som marmor, andra typer av stenar på dina badrumstapeter är också möjliga. Som stenbrott, grå natursten eller en färgglad mosaik. Och vad sägs om ett betongutseende? Perfekt om du vill ge ditt badrum en industriell look med tapeter. Men du kan också skämma bort dig själv med färgglada tryck av exotiska palmblad, romantiska blommor eller något annat som du gillar.

Fototapeter i badrummet: det kan göras

Är du fortfarande osäker på om fototapet i badrummet är en bra idé? Vi ger dig gärna den information du behöver för att göra den lämplig för det kanske mest fuktiga rummet i hemmet. Med en speciell transparent, vattenbaserad beläggning tätar du tapeten i badrummet. På så sätt skyddar du den mot kemikalier och gör den slag- och reptålig. Men ännu viktigare: med denna beläggning gör du den vattenavvisande. Tack vare denna väggfinish kan du applicera alla tapeter från vårt sortiment i ditt badrum. Endast tapeter i duschkabinen själv rekommenderas inte. Sådant vatten kan inte hantera beläggningen. Men bakom toaletten eller handfatet är tapeter i badrummet med väggfinish inga problem alls.

Vattentäta badrumstapeter

Att applicera beläggningen på dina tapeter i badrummet är väldigt enkelt. Du kan göra det redan inom 24 timmar efter tapetsering. Rör om väggfinishen väl och applicera den outspädd på en ren, torr, fett-, tvätt- och dammfri yta. Gå över den med en limborste eller 100% luddfri filtrulle. Detta görs bäst i långa vertikala banor. Efter 30 minuter är beläggningen dammtorr och den kan bearbetas efter 6 timmar. Beläggningen på din badrumstapet är endast helt härdad efter 28 dagar. Så var försiktig under torkning och rengöring, då kan du vara säker på att det torkar fint. På bruksanvisningen för väggfinishen förklaras alla steg igen.