• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med rosor

Tapet av röda rosor, tapeter av pioner och tapet av vallmo. På Wallgroup.com har vi ett stort sortiment av tapeter med de vackraste rosorna. Vi har tryck av rosor i akvarell, tapeter av rosfält och fototapet av ett stilleben med rosor. Förresten, den senare är inte bara en tapet, utan en målning i full storlek av Jan Davidsz. de Heem, som också hänger i Rijksmuseum. Hur coolt är det inte att placera denna i ditt sovrum, restaurang eller skönhetssalong?

Sortera på

34 artiklar

per sida
Vit ros
Premium
Röd ros
Designer Collection
Tre vita pioner
Designer Collection
Rosa rosor i London
Designer Collection
Rosor bukett svart och vit
Premium
Rosor bukett vintage
Premium
Bukett av rosor
Premium
Rosor
Designer Collection
Färgglada vita och rosa rosor
Designer Collection
Ljusa rosor
Designer Collection
Flera rosa rosor
Designer Collection
Bakgrund för rosor
Designer Collection
Sortera på

34 artiklar

per sida

Rostapet i din interiör

Med rosa tapeter gör du ett riktigt statement i din interiör. Du ger färg och skapar en romantisk atmosfär. En ros är främst blomman som står för kärlek och romantik. Vår klara fleecetapet med rosor är perfekt för att tapetera en hel vägg. Eller en del av den för att bryta upp en lång vägg. Rostapeter gör sig bra i en feminin, bohemisk eller brocante interiör. Blomtrycket kompletterar helheten. Men det kommer också till sin rätt i levande stilar som klassisk, industriell eller design. I en annars lugn interiör är rostapeter ett riktigt blickfång.

Färg välj rostapet

Visste du att en röd ros står för kärlek, romantik och respekt? En vit ros står mer för förtroende och samtidigt för ljus, lugn och oskuld. Och en rosa ros står igen för lycka och nöje. Så varje färgros har en uni betydelse. Det är inte bara trevligt att ta hänsyn till när du köper en massa blommor till någon annan. Men också när du bestämmer färgen på rostapeten på din vägg. Naturligtvis kan du också vara lite mindre djupgående om det och bara välja den fototapet med rosor som du gillar bäst.

Skräddarsydd rostapet

Om du har valt en vacker rostapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet omedelbart. Vi skriver ut din rosa tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren går perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.