Fototapet med bilar

Är du galen i bilar? Skriv ut ditt favoritfordon på fototapeter eller välj från vår kollektion med vackra biltapeter till barnkammaren om du är totalt galen i bilar. Vi har valt ut flera vackra foton och bilder till dig. Välj en klassisk eller en racerbil, så trycker vi den åt dig med knivskarp precision på fototapet från roliga mönster till vintage VW-skåpbilar. Välj din favorit och berätta storleken på väggen du vill tapetsera. Om du har en vacker bild kan vi också skriva ut den. Biltapeter är också lämpliga för en cool pojke rum eller utställningslokaler hos bilföretag.

 
Klassisk röd bil
Klassiska bilar
Vintage
Sätt stigande sortering

51 artiklar

Fototapet med bilar

COOLA FOTOTAPETER MED BILAR

Om du gillar bilar, kommer du att älska vår bil tapet. Täck en eller flera väggar i ditt sovrum, hobby rum eller utställningslokalen i ett bilgarage med fototapet med din favorit bil eller bildelar på den. Oavsett om det är en Beetle, en kubansk bil eller en Porsche Cayenne. Eller detaljbilder av  strålkastarna, instrumentbrädan eller  motorblocket. Du hittar allt i vår omfattande samling av bilfototapet. Är din drömbil inte bland dem eller har du fotograferat en sällsynt superbil i Monaco? Ladda sedan upp ditt eget foto eller låt vårt designteam hjälpa dig med din sökning.  

SKRÄDDARSYDDA BILTAPETER

Om du har gjort ett val för en fin biltapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med bilar på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.