Fototapet med texturer och ytor

Förutom den populära texturtapeten betong,  sten,  kakel och trä från Wallgroup.com har vi många fler texturfototapeter. Vad sägs om djurskinn, stål, marmor, sand eller läder på fototapet? Skapa en unik atmosfär hemma genom att välja texturtapeter från vår kollektion. Eller  ladda upp ditt eget foto av trädbark, palmblad eller metall. Vårt designteam kommer att kontrollera om ditt foto är tillräckligt skarpt. Om så inte är fallet kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att hitta ett foto som är lämpligt för utskrift på fototapet. 

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 108

Sida
Kopparfärgstruktur
Metallgaller med silverfärgade U-profiler
Motor med V-twin
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 108

Sida
Fototapet med texturer och ytor

ATT TAPETSERA ÄR EN PIECE OF CAKE

Har du valt en texturtapet, till exempel fottapeter med en djurhud, då är det dags att tapetsera. Komplicerat? Aldrig! Tack vare vår tydliga  bruksanvisning  och de numrerade rullarna av fototapet, blir tapetsering en 'piece of cake'. De olika remsorna av tapeter passar ihop perfekt så att mönstren passar ihop sömlöst. Efter att ha applicerat tapeten, är det dags att styla resten av rummet. Låt element från din fototapet komma tillbaka in i resten av din inredning. Välj till exempel en färg från trycket och låt den återkomma i olika tillbehör. Som en matta på golvet, dekorativa kuddar på soffan eller färgen på dina ljus. 

TEXTURTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker texturtapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.