Tegeleffekttapeter

Vi har valt ut vackra tapeter med tegeltryck. Tegeltapeter är lätt att köpa på nätet så att du kan skapa vackra accenter i ditt rum med tegeltapeter. Med en tegeltapet, kan du göra vackra accenter i ditt vardagsrum. En tegelmur kan skapa en trevlig industriell atmosfär. Du kan välja lugna tryck men också livligare tryck som mosaik. Tegeltrycksmotiven kan tryckas så högt och brett som du vill. Om du själv har ett foto eller letar efter ett annat tryck, vänligen meddela oss. Om du gillar tegeltapeter, kanske du också är intresserad av betongtapeter, kakeltapeter eller  trätapeter.

Handla enligt
Shopping alternativ
Ny
 1. 1
Färg
 1. 11
 2. 24
 3. 4
 4. 8
 5. 1
 6. 28
 7. 7
 8. 38
 9. 4
 10. 1
Orienteringar
 1. 97
 2. 3
Märke
 1. 96
Typ
 1. 107
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 107

Sida
Gyllene sten
Runda stenar
Lysande stenar
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 107

Sida
 Tegeleffekttapeter

TEGELREMSOR TAPETSERING

Vackra accenter i ditt rum med tegeltapeter. Med tegeltapeter kan du skapa fina accenter i ditt vardagsrum. Tapet med ett tegelremsmotiv kan göra att en vägg verkligen sticker ut. En tegelmur kan skapa en vacker industriell atmosfär. Du kan välja lugna tryck men också livligare tryck som mosaik. Tegeltrycksmotiven kan tryckas så högt och brett som du vill. Om du har ett eget foto eller letar efter ett annat tryck, vänligen meddela oss. Om du gillar tegeltapeter, kanske du också är intresserad av betongtapeter, kakeltapeter eller trätapeter. Fototapeter med tegelmotiv kan beställas snabbt och enkelt online.

TEGELTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker tegeltapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.