• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Kinesiska mönster

Letar du efter en kinesisk tapet? Då har du kommit till rätt ställe på Fotobehang.com. Från kinesisk fototapet till de vackraste illustrationerna för väggen. Hos oss hittar du ett brett utbud av kinesiska tapeter. På så sätt har du ett brett urval och du hittar alltid en typ av tapeter som passar det utrymme du vill ge en make-over. Upptäck möjligheterna och beställ dina favorit kinesiska tapeter online.

Sortera på

10 artiklar

per sida
Sortera på

10 artiklar

per sida

Kinesisk fototapet i alla former och storlekar

Med kinesiska tapeter kan du gå i alla riktningar. Vad sägs om en kinesisk fototapet av ett traditionellt tempel i förgrunden gentemot en modern skyline? Ett foto av en av de många vackra bergskedjorna, som Mount Huangshan? Eller av Jinshanling - en del av kinesiska muren? På så sätt får du ett av världens sju underverk i ditt eget hem. Och du kan föreställa dig själv i kinesiska atmosfärer varje dag.

Ännu fler tapeter i kinesiska atmosfärer

Andra typer av tapeter i kinesiska atmosfärer är till exempel en illustration av ett kinesiskt landskap, subtilt ritat med en penna. En tapet med ångande kullar, som inte bara finns som fototapet, men också som tapetcirklar i olika storlekar. Som ett resultat kan du antingen göra ett stort statement eller fästa det på väggen som en slags målning. Du kan också välja kinesisk fototapet av körsbärsblommor eller en traditionell solhatt.

Skapa lugn med kinesisk fototapet

Från sovrummet till vardagsrummet. Från meditationsrummet till arbetsrummet. Och från en yogaskola till en kinesisk restaurang. Med kinesisk fototapet skapar du en lämplig atmosfär och ger lugn till varje rum. Tack vare vacker utsikt, ångande kullar och fridfulla illustrationer som utstrålar lugn och ro. Kinesiska tapeter är ett blickfång i alla interiörer, utan att det blir trångt eller rastlöst. På så sätt kan du fortfarande gå i alla riktningar med den.

Tapeter kinesisk styling

Låt din tapet komma till sin rätt genom att införliva element från tapeten i resten av interiören. Lägg till exempel falsk blomma som ser äkta ut på bordet, leta efter en vas med kinesiskt porslin eller använd en hopfällbar skärm med kinesiska scener på. Också alltid en bra idé: välj en färg från tapeten och låt den komma tillbaka i till exempel tillbehör eller på en vanlig målad vägg. På så sätt sammanför du allt vackert.