• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med solrosor

Ta med sommaren in i ditt hem med en glad solrostapet. Den här glada blomman påminner om en bilresa i Frankrike, sorglösa sommardagar och naturligtvis den vackra färgen gul. Tack vare alla dessa positiva föreningar ger fototapet av solrosor ett leende i ansiktet varje dag. 

Sortera på

18 artiklar

per sida
Solrosor och sol
Gul blommande fält
Solrosfält med röd fågel
Härligt fält av solrosor
Solros med blå himmel
Solrosor i solljus
Solrosor gård
Gul blomma
Fält fullt av solrosor
Solros i fältet
Solros panorama
Äng full av solrosor
Varmt solrosfält
Blommig höststaty
Solrosor och bär
Solrosfält med solnedgång
Solrosor och trä
Moody Sunflower
Designer Collection
Sortera på

18 artiklar

per sida

Symboler solrosfototapet

Detta beror inte bara på solrostapetens ljusa färger, utan också på dess symbolik. Visste du till exempel att just den här blomman symboliserar de vackra egenskaperna livsglädje och beundran? Den står stolt upp hela dagen och har vänt sig med solen från en tidig ålder. Det är därför en solros på franska också kallas en "tournesol"; vilket bokstavligen betyder 'en runda med solen'. Troende säger också att solrosen rör sig mot ljuset eller mot Gud. Oavsett vilken mening du fäster vid solrosor, är detta tydligt. Dessutom ger det din inredning ett stort lyft. Solrosblommans färger dyker upp i rummet och med en vägg eller några remsor av fototapet med en solros lyfter du verkligen utseendet på ett rum till en högre nivå.

Unik fototapet solrosor

Vi har en vacker fototapet av solrosor för en träbakgrund i vår samling. Denna variant ger ett naturligt utseende och håller det trevligt och lugnt. Föredrar du ett annat tryck än det från vår samling? Då kan du också beställa tapeter med ditt eget foto. På så sätt kan du själv bestämma inställningen, färgerna och kompositionen. Du kan få ett livsstilsfoto av god kvalitet tryckt och sedan bekräftat av oss. På detta sätt skapar du ditt personliga måste för din interiör och skapar ett unikt tryck på väggen.

Skräddarsydd solrostapet

Om du har valt en vacker solrostapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din solros tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.