• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

3D-tapet med texture

Med tapeter från vår 3D-tapetkollektion kan du skapa en vägg med extra djup. Det tredimensionella motivet på tapeten ger en rumslig effekt med en optisk illusion. I samlingen hittar du alla typer av stilar av 3d-strukturer, alla ger en unik 3D-effekt på din vägg.

Sortera på

55 artiklar

per sida
3D-betong
Premium
Böjd stadsmur
Premium
Sortera på

55 artiklar

per sida

3D texturtapeter

Vill du göra ditt rum mer rymligt? Välj då en tapet med 3D-struktur. Dessa tredimensionella utskrifter ger ditt rum djup. Bakgrunder finns med olika 3D-effekter.

Texturerna på tapeten ger en futuristisk effekt i rummet. Djupet ger dig en lekfull effekt i vardagsrummet eller sovrummet. Den strukturerade 3D-tapeten är också mycket lämplig för ett pojkarum eller datorrum.

Om du vill ha en lugnare 3D-textur på väggen väljer du större 3D-element på din tapet eller tapet med en ljus färgpalett med till exempel vågmönster.

Letar du efter en design som ännu inte finns i 3D-textursamlingen? Låt oss få veta detta så kommer vårt team att leta efter ett lämpligt foto för din tapet åt dig. Denna tjänst är helt utan förpliktelse!

3D-texturtapeter gjorda enligt mått

Om du har valt en vackert 3D-tapet med en struktur kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut din 3D-texturtapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.