Fototapet med målningar

Landskap är en stor inspirationskälla för målare och konstnärer. Oavsett vilken konströrelse du är intresserad av kommer du alltid att se en hänvisning till landskap. Oavsett om det är etsning, abstrakt målning eller modern konst. Välj ett landskap med en stenbro, ett berglandskap eller ett italienskt landskap för tapeter på dina målningar. Föredrar du en helt annan målning på din vägg? Det är också möjligt. Vänligen kontakta vårt designteam och tillsammans letar vi efter rätt målning för din tapet.

 
Italienska landskap med parasoll tallar
Night Watch - Artistic Lab
Mona Lisa - Artistic Lab
Sätt stigande sortering

61 artiklar

Fototapet med målningar

MÅLNINGSTAPETER PASSAR VARJE INTERIÖR

Fototapet med målningar passar perfekt i en klassisk interiör. Men även för moderna, lantliga eller industriella interiörer har vi vackra målningar som perfekt matchar din levande stil. Egentligen passar varje målningstapet i ditt hem. Om du vill att resten av din interiör ska passa lite. Låt färger eller former från tapeten komma tillbaka i dina tillbehör, gardiner eller i färgen på de andra väggarna.

HUR INTEGRERAR DU DIN FOTOTAPET I RESTEN AV DIN INTERIÖR?

Vill du till exempel att Flowering Fig Cactusav Herman Saftleven ska tryckas på fototapet eller en väggcirkel? Då passar den perfekt med eller på en grön vägg. Lägg olika kaktusar på ett sidobord och placera gröna kuddar på soffan och din tapet passar perfekt till resten av ditt interiör.

MÅLNINGSTAPET EFTER MÅTT

Om du har valt en vacker målningstapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din fotobakgrund från lack på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skic