Djungelfototapet

I djungeln bor vackra vilda djur som apor, elefanter, giraffer och flamingor. Du ser inte dessa djur varje dag och det är därför det är så trevligt att se dem på din tapet. Djungeltapeten finns med olika djur. Om du väljer en mönsterdjungel tapet får du ett provtryck från oss innan vi börjar producera din tapet, så att du kan se hur stora djuren kommer att bli på din vägg.

 
Färgglada djungeldjur
Djur i en djungel
Färgade djungeldjur
Sätt stigande sortering

72 artiklar

Djungelfototapet

DJUR FRÅN DJUNGELN PÅ DIN TAPET

Att tapetsera din vägg med fototapet är lätt att göra själv. Med vår djungelfototapet har du ett urval av olika djur från djungeln på tapeter. Dessa imponerande djungeldjur imponerar verkligen när du går in i rummet. Vill du också ha ditt vardagsrum eller sovrum med en unik djungeltapet med ett djur så finns det gott om val i vår kollektion.

Har du en cool idé eller har du sett djungeldjurtapeter som du vill ha någon annanstans? Låt oss få veta detta så kommer vårt team att leta efter en lämplig bild för din tapet och naturligtvis får du det bästa priset. Denna tjänst är utan förpliktelse!

DJUNGELDJURTAPET TILLVERKAD EFTER MÅTT

Om du har valt en vacker djungeltapet med ett djur kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att komma igång med din tapet. Vi skriver ut dina djungeldjur på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönster smälter perfekt in i varandra.

 

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.