Tapet med oceaner och hav

Dröm dig bort varje dag vid solnedgången, se ut över havet, eller spendera en stund på en tropisk ö? Det är möjligt! Med en vacker fototapet av havet, oceantapeter eller fototapeter av sanddynerna kan du göra det i ditt eget hem från och med nu. Ta en titt på den omfattande samlingen på Wallgroup.com och upptäck de många alternativen. Tack vare vårt breda sortiment finns det alltid något du gillar.

Sätt stigande sortering

99 artiklar

Phseet öar i Thailand
Vägen till havet
Färgrik solnedgång
Sätt stigande sortering

99 artiklar

Tapet med oceaner och hav

LUGN ATMOSFÄR MED FOTOTAPETER MED HAV

Skapa en lugn atmosfär genom att välja holländska fototapeter av havet och sanddyner. Tapeten av en solnedgång över ett lugnt hav med kontrasten av stranden. Eller fototapeten av havet med en brygga. Dessa tapeter är alla vackra och omedelbart lägga till mer atmosfär till ditt utrymme. Perfekt för ditt sovrum, meditationsrum eller en vägg i vardagsrummet, till exempel. Semesterkänsla tack vare havstapeter

Föredrar du en permanent sommar i din sfär? Ta till exempel fototapeten av havet med halmhyddor nära Maldiverna. Tapet av en vacker solnedgång över havet på Hawaii. Eller bilden av en italiensk stad i bergen med havet i bakgrunden. På så sätt kan du göra även det minsta rummet i huset till en trevlig plats att bo på. Flip-flops på, solglasögon på huvudet och du kommer att känna det som att du är på semester ett tag. Och allt det där utan att behöva lämna huset!

TUFF TAPET AV VIRVLANDE HAV

Är du ute efter en mer rå fotografisk tapet av havet eller oceanen? För att du älskar segling, windsurfing eller kitesurfing? Då har vi också ett antal mycket trevliga i vårt sortiment. Från en fototapet av stora vågor i havet, till en tapet av havet med höga klippor och naturlig storlek på droneshots av virvlande vatten. Perfekt för ett tufft pojkrum, eller ett industriutrymme som skulle behöva lite extra dekoration.

HAVS- OCH OCEANTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val för en vacker havs- och oceantapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din havs- och oceantapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.