Solned- och soluppgångstapeter

Solen gör dig glad och ger dig energi. Du blir kär snabbare, lider inte av en vinterdipp och sover bättre. Nog skäl att tillbringa lite tid i solen. Med fototapeter av solen kommer du alltid att vara i somriga atmosfärer. Även på den gråaste vinterdagen. På Wallgroup.com hittar du en stor samling soltapeter. Därför finns det alltid en kopia som passar din smak, önskemål och det utrymme du vill ge en makeover.

Sätt stigande sortering

70 artiklar

Härligt träd med grönt gräs
Tallskog med solsken
Solnedgång över ett berg
Sätt stigande sortering

70 artiklar

Solned- och soluppgångstapeter

FOTOTAPETER SOL I ALLA FORMER OCH STORLEKAR

Vad sägs om en tapet av soluppgången i skogen, fototapet av en solnedgång över havet, eller tapeter av den nergående solen vid handflatorna. Det blir knappast mer tropiskt än så. Vi har också fototapeter av solen mitt i gröna träd, tapeter av solen med en maskros i vinden och - populär bland tonåringar - tapet av solnedgången med ett hjärta av händer. Några drömska varianter är till exempel fototapeten av en solnedgång över ett berg, av blommor i solen, eller ett snöigt landskap vid solnedgången.

TAPETER MED SOL, STYLING I DITT HEM

Fototapeter av solen är lämplig för olika rum och levande stilar. De drömska varianterna passar perfekt i sovrummet. De färgglada varianterna är en favorit för ett barn- eller tonåringsrum. Och fototapeter av en nergående sol, ljus sol eller låg sol kan också göra mycket bra i vardagsrummet, hall eller ett företagsrum. Du kan enkelt kombinera den genom att ta en färg ur den och låta den dyka upp igen någon annanstans i ditt inre. Till exempel, genom att införliva ljusrosa från fototapeten av blomma i solen i dina kuddar, en golvmatta eller en vanlig vägg. På detta sätt kan du göra det en hel igen och du kan drömma dig bort till dessa härliga solstrålar varje dag.

SOLTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker soltapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja använda din tapet. Vi kommer att skriva ut din sol tapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.