• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med fisk

Från siamesisk kampfisk i vackra färger till en hammarhaj med imponerande tänder. Fisk finns i alla former och storlekar. Och du kan inte bara njuta av det om du är en erfaren djuphavsdykare, eller har ett eget akvarium. Med fisk tapeter du helt enkelt sätta de vackraste undervattensdjur på väggen och du kan njuta av dem när som helst på dagen. Letar du efter tapeter med fisk? Då är Tapet.com den rätta platsen för dig. Vi har fisktapeter i alla former och storlekar.

Sortera på

22 artiklar

per sida
Anemon and Anthias
Designer Collection
Reef life
Designer Collection
Cape Kri's school of sweetlips
Designer Collection
Apnea
Designer Collection
Lionfish
Designer Collection
Sortera på

22 artiklar

per sida

Fisk tapeter i alla former och storlekar

Till exempel har vi en vacker fototapet av ett undervattenspanorama inklusive sköldpaddor, lejonfisk och papegojfisk. En vacker tapet med fisk i ett korallrev. Och en närmre av en clownfisk - mer känd som "Nemo" - i havet. Vi har också ett antal vackra kompositioner av färgad fisk med graciösa fenor och stjärt. Och en överraskande fototapet med fisk i form av mosaik. Förresten, vad sägs om mönster av tapeter med små fiskar, vågor i akvarell eller ritade fiskar i mörkblått?

Inredningsstilar med tapeter av fisk

Tack vare den stora samlingen av fisktapeter, det finns en lämplig en för varje stil. Tapetens teckningar och grafiska mönster med fisk är till exempel väldigt roliga i färgglada barnrum. De mönstren av tapeter med fisk eller skalor är lämpliga för olika rum - från vardagsrummet till toaletten. Och fototapeten av fisk, färgade maneter, eller den nästan konstnärliga sammansättningen med fisk är en tillgång för alla rum. Också trevligt är fotottapet av fiskarter på disken. Det trycket passar perfekt i köket.

Tapeter med fisk efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.