Monument på fototapet

När man tänker på Nederländerna tänker man på träskor, väderkvarnar och Amsterdam-kanalerna. Och när du tänker på Paris tänker du omedelbart på Eiffeltornet. Medan Rom är nästan lika med Colosseum. Alla monument som kännetecknar ett land eller en stad. Och ofta på framsidan av ett vykort. På Wallgroup.com kan du få detta vykort i livsstorlek på din vägg. Genom att beställa ett monument på fototapet.

 
Taj mahal cleaner
Paris I
Slottet de Haar på sommaren
Set Ascending Direction

51 Items

Monument på fototapet

ARKITEKTONISKA ARV: BARA ATT HÄNGA PÅ DIN VÄGG

Den kinesiska väggen, Marakesh eller Colloseum. Du behöver inte gå på ett plan för att beundra monument. Eftersom vår fototapet med monument är så skarp att det ser ut som att du står framför den själv. Skapa den perfekta utsikten i ditt hem med ett monument på tapeter. 

MONUMENTTAPET EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med ett monument, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med monument på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.