• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med djungelväxter

Skapa en riktig djungel i ditt hem! Förvandla ditt sovrum till en riktig djungel eller ge ditt vardagsrum en naturlig atmosfär med fototapet av djungeln. Tapet med djungelblad har blivit mycket populärt de senaste åren. Det finns också olika mönster med blad tillgängliga, så du kan tapetsera även den största väggen med djungeltapeter.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 166

per sida
Monkey Sanctuary
Designer Collection
Sir Edward
Fallet träd
Premium
Jungle leaves i taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Djungel i grå nyanser
Designer Collection
Lemonwalls
Tropiska träd och växter
Designer Collection
Lemonwalls
Tropiska djungelväxter
Designer Collection
Lemonwalls
Djungelväxter i grå nyanser
Designer Collection
Lemonwalls
Träd på ett träd
Premium
Växt med gröna blad
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 166

per sida

Or choose from one of the following themes

En djungel på tapet

Föreställ dig i djungeln med vår fototapet med djungeln. Den gröna färgen på tapeten ger ditt rum en varm atmosfär. Djungelfleecetapeten kan skräddarsys. Om du satsar på en tapet med en djungel får du din tapet inom 3 dagar.

Har du en cool idé eller ser du en djungeltapet du vill ha någon annanstans? Låt oss få veta detta så kommer vårt team att leta efter ett lämpligt foto för din tapet och naturligtvis får du det bästa priset. Denna tjänst är utan förpliktelse!

Djungeldjur efter mått

Om du har valt en vacker djungeltapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet omedelbart. Vi skriver ut din djungelbaktapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.