• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för barnrummet

Med en självvald fototapet gör du ett barnrum riktigt personligt. En plats där ditt barn känner sig bekvämt. Där han eller hon kan dra sig tillbaka, spela och ta emot vänner. Oavsett om ditt barn älskar musik, fotboll, sagor eller dinosaurier spelar det ingen roll. På Tapet.com har vi barnrumstapeter i alla former och storlekar. På så sätt hittar du och ditt barn alltid ett exemplar som ni gillar.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 680

Sida
per sida
Morötter
Designer Collection
Häst i blommaäng
Premium
Trä, ljusrosa
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 680

Sida
per sida

Tapet för barnrum med naturen

Den mest valda barnrumstapeten har något att göra med naturen. Tänk dig illustrationer av djur i skogen, flamingos eller till exempel ett mönster av djur i djungeln. Men också på fototapeten av små apor på ett rep eller en stor teckning av dinosaurier, eller sengångare som hänger i grenar. Eller till exempel ett mönster av tapeter av träd i akvarell, enhörningar eller abstrakta palmblad i glada färger.

Kombinera barnrumsapeter

Oavsett vilken barnrumstapet du väljer är det alltid roligt att skapa enhet i ett utrymme. Styla därför barnrummet på ett sådant sätt att element från tapeten kommer tillbaka i resten av interiören. Om du väljer barnrumstapeter av kaktusar och lamor, sätt en kaktus i rummet, välj mörkgröna gardiner och låt lamorna komma tillbaka på täcket, till exempel. Väljer du istället illustrationen av landskapet i turkost? Kombinera det då med naturmaterial som en rottingmatta, korgar och ett skrivbord av robust trä. Klä upp det fint med växter, gosedjur och till exempel en skrivbordslampa i turkost.

Skräddarsydda barnrumstapeter

Om du har valt en vacker barnrumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din barnrumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.