• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

3D-Fototapet

Tapet med 3D-effekt får ditt rum att se större ut. 3D-bilderna på tapeten är superskarpa. Bakgrunder finns med olika 3D-bilder av tunnlar eller grafiska effekter. Illustrationerna med 3D-effekter är särskilt lämpliga för spelrum eller datorrum.

Sortera på

78 artiklar

per sida
Sol i slutet av en tunnel
Premium
Stålbåge bro
Premium
Underjordisk tunnel
Designer Collection
Allium
Designer Collection
Sortera på

78 artiklar

per sida

Olika mönster 3D-tapeter

Skapa djup i ditt rum med 3D-tapeter av olika element. Välj en vacker byggnad eller välj ett av de andra 3D-tapetsteman som finns i Fototapet.

3D-tapeten får ditt rum att se större ut, åtminstone verkar det större. Djupeffekten av 3D-tapeten gör att du känner att ditt rum är större. Med de olika designerna på 3D-tapeter kan du anpassa ditt rum till fullo. Välj en futuristisk tunnel eller ett lätt vågigt tryck. Det finns en lämplig 3D-tapet för varje interiör och rum.

Har du en cool idé för en 3D-tapet, eller har du sett tapeter någon annanstans som du vill ha? Låt oss få veta detta så kommer vårt team att leta efter ett lämpligt foto på din tapet och naturligtvis får du det bästa priset. Denna tjänst är utan förpliktelse!

Tapet med rosor efter mått

Om du har valt en vacker tapet med rosor kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina rosor på tapeter med våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.