• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med 3D-effekter

Beställ dina egen 3D-tapeter online. Upplev djup på väggen med en tredimensionell tapet. Det verkar då nästan som om väggarna närmar sig dig. Med 3D-tapeter kan du skapa en stor effekt och djup. Snälla, ta en titt på de vackra utskrifter som vi har valt ut åt dig. Med 3D-tapeter har du ett riktigt blickfång på väggen! Om du inte hittar något du gillar, vänligen meddela oss. Vi hjälper dig att hitta den perfekta 3D-tapeten.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 201

Sida
per sida
3D-betong
Premium
Gammal byggnad för innergård
Premium
Innergård med valv
Premium
Böjd hall
Premium
Gammal byggnad med bågar
Premium
Fönster i alkov
Premium
Sol i slutet av en tunnel
Premium
Gammal gång
Premium
Böjd stadsmur
Premium
Stålbåge bro
Premium
Pillars
Designer Collection
Enter
Designer Collection
Sortera på

Artiklar 1-100 av 201

Sida
per sida

Specialtillverkade 3D-tapeter

När du har valt en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller så kan den göras svartvit.

Runtom, standardtrycker vi 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter kommer att tryckas 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering, måste du skära bort detta överflöd. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt till exakt storlek.

Kontrollera "Visa spår" för att se i vilken storlek och antal remsor din tapet kommer att skäras. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönster löper alltid sömlöst in i varandra.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävda tapeter krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.