• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med guldmönster

Guld är en riktig trendfärg och det gör tapeter med guldmönster till ett bra val. Du kan använda den på alla sätt i ditt hem och den skapar omedelbart en särskilt elegant inredning. Letar du efter guldmönstertapeter? Då har du kommit rätt på Tapet.com. Vi har ett omfattande utbud av fototapeter med guldmönster. Från abstrakta gyllene linjer, till marmortrianglar varvat med guld. 

Sortera på

19 artiklar

per sida
Sortera på

19 artiklar

per sida

Tapeter med guldmönster i alla former och storlekar

Tapeter med guldmönster är lämpliga för att bryta av en lång vägg eller för att ge värme till ett rum i huset. Letar du efter fototapeter med guldmönster? Ta då en titt på sanddynstranden med en solnedgång, en vit skotsk högländare i skogen mot en låg sol eller tapeten av en färgad målad kvinna med gyllene accenter. Också coolt: geometriska guldmönstrade tapeter. Till exempel blad, blommor eller vita linjer. Eller vad sägs om de härliga trycken med löv eller djungeldjur? Som du kan se finns det tapeter med guldmönster i alla former och storlekar. Så det finns något för alla.

Och från guldtoner på fototapeter av solnedgången till gyllene mönstertapeter med löv. Ta gärna en titt på vår samling och välj ett alternativ som du gillar.

Guldmönstrade tapeter styling

Om du väljer en tapet med guldmönster, så gillar du naturligtvis att göra den till blickfånget i ditt hem. Du kan enkelt göra detta genom att styla den på rätt sätt. Låt guldet återkomma på flera ställen i din inredning. Tänk till exempel på gyllene ljusstakar, guldvägglampor eller guldvaser. Och håll resten fint och lätt. Tillsammans med guldmönstertapeter - som den vita tapeten med gyllene blad, den vita med guldmarmor eller chevronmönstret i guld - kan du så enkelt skapa den där "paris chic"-känslan som du drömmer om i ditt eget hem.

Skräddarsydda tapeter med guldmönster

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med guldmönster kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet med guldmönster på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.