• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Kakeltapeter

Tegel från den portugisiska kyrkan hemma på väggen? Om du har sett vackra tegelplattor någonstans på semester och du vill skriva ut dem på tapeten, kan du. Se till att du har bra belysning och ta skarpast möjliga bild med en bra fotokamera. Skicka oss fotot ,och vi får se om det är lämpligt för utskrift på fototapet. Naturligtvis har vi också välja ut kakel till dig. 

Sortera på

31 artiklar

per sida
Sortera på

31 artiklar

per sida

Kakeltapeter i köket

Vi ser det allt oftare med våra kunder: tapeter i köket. Och det är särskilt populärt längst bak i köket. Kaklade eller tegeltapeter  är vår favorit. Den senaste trenden när det gäller kakel i köket är marmorhexagonkakel. Eller kakel som läggs i ett fiskbensmönster. Med fototapeter med kakelutseende är det möjligt att skapa samma utseende, men för en mindre investering. Och det är ännu lättare att applicera själv. Det är en win-win-situation! 

Dessa är alltid skarpa och kan skrivas ut så brett du vill (genom att placera kakel bredvid varandra). Letar du efter vit eller grå färg på kakeltapeter eller gammalt kakel på tapeter?  Hör av dig till oss. Vi kan hjälpa dig.

Kan du rengöra den här tapeten?

Kakeltapeten är tryckt på 180 gram fleecetapet. Det innebär att tapeten kan rengöras med en mjuk svamp eller lätt fuktig trasa. Men det är bättre att tillämpa väggfinish över  tapeten. Då blir din fototapet slagtålig, reptålig, och vattenavvisande. Detta gör kakeltapeter lämpliga för köket.

Kakeltapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker kakeltapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.