• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Lavendeltapet

Lavendel har varit en välkommen gäst i interiören i århundraden. I en vas med blommor på grund av den härliga lukten. Torkad för dekoration på väggen. Eller i sovrummet för en lugnande atmosfär. Men i år tar vi ett större grepp: vi klistrar lavendeltapeter i full storlek över hela väggen. På detta sätt gör du ett riktigt statement och deltar också i de senaste levande trenderna. Visste du att lavendel fortfarande var trendfärgen förra året? Vi förstår varför!

Sortera på

26 artiklar

per sida
Lila ljung
Premium
blommande ljung
Premium
Hedmarker vid soluppgång
Premium
Iceland - Morning Calmness
Designer Collection
Rosmarinbagge med lavendel
Designer Collection
Destination lavender
Designer Collection
Lavender field
Designer Collection
Sortera på

26 artiklar

per sida

Lavender fototapet för en oas

Lavendelfototapet är en tillgång i alla rum. Men särskilt på toaletten, i sovrummet eller till exempel köket. Pastellfärgerna skapar en fin atmosfär och blomman utstrålar lugn.

Det är därför du kan använda den inte bara privat utan också för affärsändamål. Till exempel i en massagepraktik, en skönhetssalong eller ett spa. Forskare från Kagoshima University i Japan har bevisat att lavendel har en avslappnande effekt och kan minska känslor av ångest. Detta beror främst på lukten, men associeringen är densamma med lavendeltapeter.

Dekorera ett rum med lavendeltapet på ett optimalt vis

För att slutföra den avslappnade atmosfären kan du utöka temat genom hela din interiör. Förutom lavendeltapet, placera en blomkruka med lavendel, tänd ett ljus med doft av lavendel och torka en bukett lavendel så att den håller extra länge. Det blir snyggt om du låter element från lavendeltapeten komma återkomma i interiören. Förutom äkta lavendel kan du också göra detta genom att måla väggarna bredvid fototapeten med lavendel i ljuslila färg. På detta sätt säkerställer du enhetlighet och lavendeltapeten kommer till sin rätt.

Skräddarsydd lavendeltapet

Om du har valt en vacker lavendeltapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet med lavendel på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.