• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
 • Miljövänligt och luktfritt fototapet
 • Leverans inom 5 dagar

Tapet - Ditt foto på tapeter

SKU:
W00183

Upptäck liknande kategorier

Beskrivning

Unik fototapet med ditt foto eller design tryckt. Ladda upp din fil och få ett gratis digitalt bevis. Vi kpåtrollerar alltid fotokvaliteten innan vi börjar producera. Ladda upp ett så stort foto som möjligt

Ditt foto på tapeter

Tapet med ditt eget foto

På Tapet.com tillverkar vi skräddarsydda tapeter med ditt eget foto. På så sätt får du en unik tapet med ditt eget tryck på väggen. Tapeten måttbeställs så att den passar perfekt på din vägg. Vi trycker på non-woven tapeter av mycket hög kvalitet, vilket garanterar ett vackert resultat. Eftersom kvaliteten (antalet pixlar) på fotot eller bilden är viktig, gör vi alltid en kostnadsfri kvalitetskontroll. Om kvaliteten på fotot inte skulle vara tillräckligt bra återkommer vi till dig.

Ditt eget foto som bakgrundsbild

När ditt foto eller din bild har kontrollerats och godkänts startar vi produktionen. Vi producerar inom 24 timmar och levererar inom 1-3 dagar. Förutom vår kundvänliga service erbjuder vi tapeter med ditt eget foto till mycket konkurrenskraftiga priser. Priset för att trycka ditt eget foto på tapeten beror på vilken typ av tapet du väljer. Eftersom vi producerar våra egna tapeter är leveranstiderna korta och kvaliteten fantastisk.

Fototapet av non-woven eller MuralTex

Vi trycker även fototapet med din egen design på både non-woven eller MuralTex sömlösa tapeter. Non-woven tapeter är enkla att applicera och krymper inte. Detta gör att ditt foto ser bra ut och sömmarna är knappt märkbara. Non-woven tapeter är också lätta att ta bort. Föredrar du inga banor alls? Välj då Airtex, där du får tapeten i ett stycke.

Kvalitet på fotot

Ladda upp ett så stort foto som möjligt. Bilder tagna med mobiltelefon är oftast inte tillräckligt skarpa. Ett skarpt tryck ska helst innehålla minst 1,5 pixlar per millimeter. En vägg som är 2,5 meter hög och 4 meter bred bör alltså ha minst 3750 x 6000 pixlar. Ju högre upplösning, desto skarpare tryck!

Designa din egen tapet med ditt eget foto eller motiv!

Tapeter finns i många olika varianter. Men vad är roligare än att designa sin egen tapet eller att designa en tapet med sitt eget foto? Om du vill designa din egen tapet hos oss kan du göra det helt skräddarsytt. Du designar din egen skräddarsydda tapet!

Ladda upp din egen designtapet

Har du hittat ett snyggt foto som du vill använda som tapet? Ladda då upp ditt foto på vår hemsida. Via knappen "ladda upp foto" kan du enkelt skicka in din egen design. Vi accepterar olika bildformat, men .JPG är det vanligaste formatet vi stödjer. Innan du laddar upp bilden till oss är det nödvändigt att ange din e-postadress. Vi gör detta för att säkerställa att ditt foto är länkat till din e-postadress. Förresten raderar vi foton automatiskt inom 3 månader efter uppladdning.

Hur stort måste mitt foto vara för att det ska bli en tapet?

Kvaliteten på fotot avgör hur skarpt det blir utskrivet på din tapet. En indikation på fotots kvalitet är upplösningen. Du kan kontrollera på en dator hur många pixlar (t.ex. 4500x3750 pixlar) en bild har. Vi håller oss alltid till en pixeltäthet på 1,5 pixlar per millimeter. Så om du har en vägg på 3 x 2,5 m ska fotots upplösning helst också vara 4500 x 3750 pixlar eller högre. Klarar ditt foto inte detta? Eller tvivlar du på kvaliteten? Skicka ett e-postmeddelande till [email protected] så kontrollerar vi det åt dig. Du kommer då att få ett digitalt bevis från oss. På så sätt kan du själv bedöma om du tycker att kvaliteten är tillräcklig.

Hur mycket kostar det att trycka ditt eget foto på tapeten?

Vi tar ut ett fast pris per kvadratmeter. Ju större din vägg är, desto fler kvadratmeter tapet behöver vi. Om du vill ha ditt foto som en affisch på väggen är det också möjligt. Ange bara storleken på det foto du vill ha. Du kommer att få din tapetaffisch inom några dagar. Kostnaden för en tapetaffisch beror också på de mått du anger.

Vilken kvalitet på fototapeten används?

Den tapet vi använder är en 180gr/m2 non-woven tapet. Denna tapet är extra stark, så den kommer faktiskt inte att rivas när du tapetserar. Tack vare sin fasta struktur är tapeten lätt att fästa rakt på väggen. Hänger den lite snett? Inga problem, tapeten är lätt att ta bort och sätta upp rakt igen.

Tapetsera din vägg med ditt eget foto

Du får vår tapet precis som du har beställt den. Vi rekommenderar att du lägger till 5 centimeter extra runt om. Det gör vi eftersom väggar inte alltid är raka. Detta säkerställer att din tapet alltid passar din vägg. Vi trycker ett nummer på varje tapetremsa. Dessa nummer måste klistras i stigande ordning. Innan du börjar tapetsera, lägg din tapet sida vid sida i den ordning som numren på remsorna har.

Leveranstid för din fototapet med ditt eget foto

Vi behandlar din beställning på arbetsdagar inom 24 timmar efter att du har gjort din beställning. Detta innebär normalt att du kommer att få din fototapet inom 3 arbetsdagar. Om vi är osäkra på kvaliteten på din fototapet kommer vi att kontakta dig via e-post. Detta innebär att leveransen kan bli något försenad.

Specifikationer

SKU
W00183
Produkttitel
Ditt foto på tapeter
Tillverkningsland
Nederländerna
EAN
8720167132032
Ålder
Vuxen

Tillgänglig i dessa tapettyper

Non-woven tapet

Högkvalitativ fleecetapet

Högkvalitativ non-woven tapet, enkel att applicera på vilken vägg som helst. Högkvalitativ PVC-fri tapet.

 • Enkel att applicera
 • Limma på väggen, inget tapetbord behövs
 • Starkt material på 180g/m²
 • Miljövänlig utskrift
Sömlös tapet

Sömlös tapet MuralTex

Upplev levande och intensiva färger med vår sömlösa MuralTex-tapet i ett stycke.

 • Levande, klara färger utan sömmar
 • Riv- och skrynkelfritt, krymper inte
 • Enkel att applicera
 • Miljövänlig utskrift
Tapetcirklar

Tapetcirklar

Enkel att applicera, miljövänlig och PVC-fri. Finns i flera storlekar.

 • Självhäftande (diameter från 80 till 140 cm)
 • XXL Muraltex (diameter från 160 till 240 cm)
Prov

Prov

Prova tapetmaterialet med din design och utskärning. Vi erbjuder valet mellan 2 material:

 • Non-woven tapet: 180 gram, PVC-fri
 • MuralTex: Sömlös tapet på textil

Prova det hemma!

Vill du förhandsgranska den här tapeten på väggen i ditt rum? Använd vårt virtuella verktyg för att visa din valda tapet i ditt rum. Mycket enkelt! Tryck på knappen "Prova den på din vägg!". Ta sedan en bild av din vägg så projicerar vi fototapeten på den. På så sätt får du ett bra intryck av din nya vägg.

Prova det hemma!

Premiumkvalitet fleecetapet

På Tapet.com använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet har många fördelar jämfört med traditionell papperstapet. Den största fördelen är att den är lätt att applicera på en vägg. Du behöver inte mycket erfarenhet för detta. Och med vår manual med tips och tricks kan det knappast gå fel. Istället för att smörja tapeten med tapetlim appliceras limmet på väggen.

Premiumkvalitet fleecetapet
Premiumkvalitet fleecetapet

MuralTex sömlösa fototapeter

MuralTex är ett finvävt polyestertyg i ett stycke, med skyddande beläggning. Detta gör tapeten extremt stark och bilden skrivs ut in i minsta detalj. På grund av beläggningen skiner inte tapeten, men färgerna ser superklara ut på duken. Tack vare den speciella trycktekniken som vi använder för detta ser färgerna ännu mer verkliga ut. Svart blir också en riktigt djup svart färg och färgelementen framgår så skarpa att man nästan vill röra vid dem.

Upptäck vår MuralTex
MuralTex sömlösa fototapeter