• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet - Ditt foto på fototapeter

SKU:
W00183

Upptäck liknande kategorier

Beskrivning

Unik fototapet med ditt foto eller design tryckt. Ladda upp din fil och få ett gratis digitalt bevis. Vi kpåtrollerar alltid fotokvaliteten innan vi börjar producera. Ladda upp ett så stort foto som möjligt

Ditt foto på tapeter

EGET FOTO PÅ TAPETER

På Wallgroup.com producerar skräddarsydda tapeter med vårt eget foto. Detta ger dig en unik tapet med eget tryck på väggen. Tapeten specialtillverkas, så den passar perfekt på din vägg. Vi skriver ut på mycket högklassig fleecetapet vilket garanterar ett vackert resultat. Eftersom kvaliteten (antalet pixlar) på fotot eller bilden är viktig gör vi alltid en gratis kvalitetskontroll. Om kvaliteten på fotot inte är tillräckligt bra, kommer vi att kommunicera detta till dig.

 

LADDA UPP DITT FOTO

Efter att ditt foto eller din bild har kontrollerats och godkänts kommer vi att starta produktionen. Vi producerar inom 24 timmar och levererar inom 3-5 dagar. Bortsett från vår kundvänliga service, erbjuder vi tapeter med ditt eget foto till mycket konkurrenskraftiga priser. Priset för att skriva ut ditt eget foto på tapeter är 165 Kr per m2 (inklusive moms). Vi skickar tapeter över 2000 Kr gratis. Eftersom vi producerar våra egna tapeter är leveranstiderna korta och kvaliteten fantastisk.

 

EGET FOTO PÅ FLEECETAPETER

Vi trycker även fototapet med egen design uteslutande på icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet har bra funktion som är lätt att applicera och inte krymper. Detta gör att ditt foto ser bra ut över tid och sömmarna är knappt märkbara. Icke-vävd tapet är också lätt att ta bort.

 

FOTOKVALITET

Ladda upp en så stor bild som möjligt. Bilder tagna med en mobiltelefon är oftast inte tillräckligt skarpa. En skarp utskrift ska helst innehålla 1 pixel per millimeter. Så en vägg på 2,5 meter hög och 4 meter bred bör vara minst 2500 av 4000 pixlar. Ju högre upplösning, desto skarpare avtryck!

DESIGNA DIN EGEN TAPET MED DITT EGET FOTO ELLER MOTIV!

Det finns många olika typer av tapeter. Men vad kan vara trevligare än att designa din egen tapet eller designa en tapet med ditt eget foto? Om du vill designa din egen tapet med oss, kan du skräddarsy den helt. Du designar din egen skräddarsydda tapet!

LADDA UPP DIN EGEN DESIGNTAPET

Har du hittat en fin bild som du vill använda som tapeter? Ladda då upp ditt foto till vår hemsida. Via knappen "ladda upp foto" kan du enkelt skicka in din egen design. Vi accepterar olika bildformat men .JPG är den mest använda form av bild vi stöder. Innan du laddar upp fotot till oss är det nödvändigt att ange din e-postadress. Vi gör detta för att försäkra oss om att ditt foto är kopplat till din e-postadress. Dessutom raderar vi automatiskt bilder inom 3 månader efter uppladdningen. 

HUR STORT MÅSTE MITT FOTO VARA FÖR ATT GÖRA TAPETER?

Kvaliteten på fotot avgör hur skarp den är när den är tryckt på din tapet. En indikation på kvaliteten på fotot är upplösningen. Du kan kontrollera på en dator hur många pixlar (till exempel 3000x2500 pixlar) en bild har. Vi håller alltid en pixeldensitet på 1 pixel per millimeter. Så om du har en vägg på 3m x 2.5m, bör fotoupplösningen helst också vara 3000x2500 pixlar eller högre. Är din bild inte fullt så upplöst? Eller har du tvivel om kvaliteten? Skicka ett mail [email protected] så kontrollerar vi det hela åt dig. Du får ett digitalt bevis från oss. På så sätt kan du bedöma själv om du tycker att kvaliteten är tillräcklig.

HUR MYCKET KOSTAR DET ATT SKRIVA UT ETT EGET FOTO PÅ TAPETER?

Vi har ett fast pris per kvadratmeter. Ju större din vägg är, desto fler kvadratmeter tapet behöver vi. Om du vill ha fotot som en affisch på väggen, är detta också möjligt. Fyll i storleken på önskat foto. Du kommer att få din tapetaffisch inom några dagar. Kostnaden för en tapetaffisch beror också på vilken storlek du anger.

VILKEN KVALITETSFOTOTAPET ANVÄNDS?

Tapeten vi använder är fleecetapet på 180gr/m2. Denna tapet är extra robust så att tapeten inte riskerar att rivas upp när man tapetserar. Tack vare den robusta strukturen är tapeten lätt att hålla tätt mot väggen. Hänger den lite snett? Inga problem, tapeten är lätt att lossa för att sedan sätta fast rakt igen.  

TAPETSERA DIN VÄGG MED DITT EGET FOTO

Du kommer att få vår tapet exakt som du specificerat det i din beställning. Som standard skriver vi ut 5cm runt om. Vi gör detta eftersom väggar inte alltid är raka. Detta säkerställer att din tapet alltid passar på din vägg. Vi trycker ett nummer på varje remsa av din tapet. Dessa nummer måste klistras in i stigande ordning. Innan du börjar tapetsera, sätta dina tapetremsor bredvid varandra i ordning enligt siffrorna på remsorna.

LEVERANSTID PÅ DINA FOTOTAPETER MED DITT EGET FOTO

Vi kommer att behandla din beställning på arbetsdagar, inom 24 timmar efter att du har gjort en beställning. Detta innebär normalt att du kommer att få tapeten med ditt eget foto inom 3 arbetsdagar. När vi har tvivel om kvaliteten på din fototapet, kommer vi att kontakta dig via e-post. Det innebär att det kan bli en liten försening i leveransen.

Specifikationer

SKU
W00183
Produkttitel
Ditt foto på tapeter
EAN
8720167132032
Tillverkningsland
Nederländerna

Prova det hemma!

Vill du förhandsgranska den här tapeten på väggen i ditt rum? Använd vårt virtuella verktyg för att visa din valda tapet i ditt rum. Mycket enkelt! Tryck på knappen "Prova den på din vägg!". Ta sedan en bild av din vägg så projicerar vi fototapeten på den. På så sätt får du ett bra intryck av din nya vägg.

Prova det hemma!

Premiumkvalitet fleecetapet

På Tapet.com använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet har många fördelar jämfört med traditionell papperstapet. Den största fördelen är att den är lätt att applicera på en vägg. Du behöver inte mycket erfarenhet för detta. Och med vår manual med tips och tricks kan det knappast gå fel. Istället för att smörja tapeten med tapetlim appliceras limmet på väggen.

Premiumkvalitet fleecetapet
Premiumkvalitet fleecetapet

MuralTex sömlösa fototapeter

MuralTex är ett finvävt polyestertyg i ett stycke, med skyddande beläggning. Detta gör tapeten extremt stark och bilden skrivs ut in i minsta detalj. På grund av beläggningen skiner inte tapeten, men färgerna ser superklara ut på duken. Tack vare den speciella trycktekniken som vi använder för detta ser färgerna ännu mer verkliga ut. Svart blir också en riktigt djup svart färg och färgelementen framgår så skarpa att man nästan vill röra vid dem.

Upptäck vår MuralTex
MuralTex sömlösa fototapeter

Relaterade produkter

Olika djungeldjur i taupe
Ett vackert djungelfoto med söta djur i färgen taupe.
savanndynstranden med solnedgång
Härlig solnedgång över en dynstrand med vågbrytare i havet i bakgrunden.
Rosa liljor
En illustrerad bild med rosa liljor och fiskar.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

Perfax tapet Lim Roll-on (20m2)
149,00 kr
Tapetuppsättning Basic
169,00 kr
Flexxs MuralTex lim, Medium 5 KG / 25m2 (normala underlag)
499,00 kr
Flexxs MuralTex lim, High 5 KG / 25m2 (släta underlag som glas och plast)
799,00 kr
Väggbeläggning för 20m2 fototapeter, 1 liter
599,00 kr
Tapetuppsättning Standard
279,00 kr
Tapetuppsättning Komplett
349,00 kr
Flexxs MuralTex lim, Medium 2,5 KG / 12m2 (normala underlag)
349,00 kr
MuralTex Stanley kniv
77,00 kr
MuralTex tapetkit
279,00 kr
MuralTex Pro tapetkit
349,00 kr
Professionell tapetsömrulle smal, PU
39,90 kr
Professionell tapet tryckvals, brod
50,00 kr
Professionell tapetpusher / skärlinjal
149,00 kr
Perfax tryck spatel gul
50,00 kr
Perfax sömvals
59,50 kr