• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Färg- och yttapet

Vi älskar färg! Du också? Välj då vår färgade fototapet. Vi har färgat tapet med alla typer av mönster i. Men också fototapet med de vackraste färgade blommorna, färgstänk och illustrationer. Det finns en vacker färgad tapet för varje barns rum i vår kollektion. Har du tagit ett vackert foto full av färg? Ladda då upp det som tapet. En kvalitetspoäng visas automatiskt, så du vet omedelbart om ditt foto är av rätt kvalitet. 

Sortera på

32 artiklar

per sida
Sortera på

32 artiklar

per sida

Tapet i alla regnbågens färger

Barn älskar färg! Särskilt i sitt sovrum. Men tycker du att en målad vägg i en fin färg är lite för vanlig? Välj då vår färgade fototapet. Vi har tapeter i alla regnbågens färger. Så ditt barns, småbarns eller tonårings sovrum omedelbart kommer att lysas upp med de lyckligaste färgerna. Har du tvivel? Vänligen kontakta vårt designteam. De hjälper dig gärna. Det gör det enkelt att beställa färgstarka tapeter till barnrummet.

Färgad fototapet: den enda väggen dina barn kan rita på

Eller vad sägs om färgplattetapet? Välj en cool teckning som din son eller dotter gjorde själv och få den förstorad på fototapet. På så sätt kan du njuta av den varje dag. Men det kan vara ännu roligare att välja en teckning som barnen själva kan färga. Så de kan äntligen rita på väggen. Vem skulle inte vilja det?

Skräddarsydd färgad tapet

Om du har valt en vacker färgad tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi trycker din färgade fototapet för barnkammaren på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Som tapet använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Färgen som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.
Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Sedan när du får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.