• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med motorer

Tycker du om att köra i det fria eller vill du hellre köra på en bana? Med fototapet med motorcyklar upplever du denna fria känsla varje dag. Speciellt för motorcykelentusiaster har vi en omfattande samling av fototapeter med motorcyklar, både klassiska motorcyklar och snabba motorcyklar för tävling. Är du den nya Valentino Rossi, då är tapet med en motorcykel något för dig!

Sortera på

21 artiklar

per sida
Motorbike cross
Designer Collection
Cool specialtillverkad motorcykel
Premium
Desert King
Designer Collection
Motor med V-twin
Premium
Sortera på

21 artiklar

per sida

Fototapet med en motorcykel

I vår kollektion hittar du ett brett sortiment av tapeter med motorer. Naturligtvis saknas inte klassikerna från Harley Davidson, men också snabba motorcyklar kan hittas i intervallet av fototapeter med en motorcykel. Tufft för din verkstad eller garage! Med våra motorcykeltapeter kan du garanterat imponera på dina gäster. Kanske du äger en motorcykel och har en cool bild du vill använda på din tapet? Det är naturligtvis också möjligt. Vi erbjuder dig möjligheten att skriva ut ett foto av din egen motorcykel på tapeter. För att göra det, ladda upp ditt foto av din motorcykel på vår hemsida och välj ditt eget format. Så enkelt är det!

Skräddarsydda tapeter med motorer

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med en motor, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din motorcykel tapeter på våra storformatskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.