• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Spelrumstapeter

Färdigställ ditt spelrum med en vacker tapet. Letar du efter en matchande speltapet? Då är du på rätt plats på Tapet.com. Vi har speltapeter i olika former och storlekar. Se möjligheterna till spelrumstapeter i vår webbshop och beställ ditt favoritexemplar direkt online. Med gaming-tapeter på väggen blir det snart ännu roligare att spela spel.

Sortera på

46 artiklar

per sida
Sortera på

46 artiklar

per sida

Speltapeter i alla former och storlekar

Tack vare vårt breda utbud av speltapeter kan du enkelt ge ditt spelrum en makeover. Letar du efter mörk eller efter en i färg? Att abstrahera eller animera? Med spelrumstapeter från vår samling är allt möjligt. Vad sägs om tapeter med färgglada detaljer i blått och rosa? Eller en svart tapet med hexagoner? Också coolt: en fototapet av en Minecraft Lawn eller ett Virtual Reality Room. På så sätt kan du göra temat för ditt spelrum klart direkt med din tapet.

Gör din egen spelrumstapet

Kan du inte hitta en speltapet i vår kollektion som uppfyller alla dina behov? Då kan du också göra din egen spelrumstapet. Kan du arbeta med grafisk design? Har du gjort ett konstnärligt foto som du skulle vilja ha i naturlig storlek på väggen? Eller bara en riktigt cool skärmdump av ditt favoritspel eller karaktär? Då kan du beställa den från oss, på Tapet.com kan du beställa ditt eget foto på tapeten. Det är väldigt enkelt. Ladda upp bilden, välj rätt storlek och begär en kvalitetskontroll. Om bilden är tillräckligt bra för att skriva ut i stort format kommer vi att göra din spelrumstapet helt anpassad.

Styla speltapeten för en extra touch

Det är det försummade barnet i många hus, men en liten spelare tillbringar mycket tid där. Så håll dig inte bara till tapeter i spelrummet. Men var också uppmärksam på den vidare stylingen. Till exempel genom att ta med några element från speltapeten i resten av inredningen. Tänk dig till exempel en viss accentfärg. Måla en vägg i samma färg, lägg ut en snygg matta och häng upp gardiner. På så sätt gör du det till en helhet och din speltapet blir ett riktigt blickfång i rummet.

Skräddarsydda tapeter för spelrummet

Om du har valt en vacker spelrumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din spelrumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.