• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter antiken och symboler

Har du alltid velat ha hieroglyfer på väggen? Föra in den antika världen i ditt hem med vackra bilder från det förflutna. Välj gamla Egypten eller vackra gamla kyrkor och glasmålningar. De utvalda bilderna skapar en mystisk atmosfär. Om ditt foto inte är där eller du har en högkvalitativ bild som du skulle vilja ha tryckt på tapeter? Kontakta oss  gärna. Fototapeter med religion och symboler kan beställas snabbt och enkelt på nätet.

Sortera på

23 artiklar

per sida
Sortera på

23 artiklar

per sida

Tillbaka i tiden med tapet med religion och symboler

Historiska tempel och slott, gamla mynt och hieroglyfer. Med våra fototapeter av antiken och symboler går du tillbaka i tiden. Varje gång kliver du in i rummet med våra fototapeter. Satsa på en trevlig detalj av en kyrkobyggnad, en karakteristisk gata eller ladda upp ditt eget foto.

Specialtillverkade tapeter av antiken och symboler

Om du har gjort ett val av en vacker antiken & symboler-tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet omedelbart. Vi skriver ut din fototapet med antiken, symboler och religion på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.