• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet matsal

Ge din matsal extra atmosfär med fototapet. Och gör varje middag, den dagliga frukosten och en söndagsbrunch ännu mysigare. Med fototapet i matsalen blir det ännu roligare att ta emot gäster, eller att äta något själv. Letar du efter en vacker tapet till matsalen? Bli överraskad av möjligheterna på Tapet.com. Ta en titt på vårt omfattande sortiment av matsalstapeter och välj en som uppfyller alla dina behov.

Sortera på

56 artiklar

per sida
Marmor med struktur
Premium
Marmor med lätt struktur
Premium
Detaljerad marmor
Premium
Marmor i terrakottafärg
Premium
Marmor med färgade ådror
Premium
Lätt marmor med fin struktur
Premium
Marmor med kristallstruktur
Premium
Vit marmor med grov struktur
Premium
Marmor med linjestruktur
Premium
Robust mörk marmor
Premium
Marmor med sprickor
Premium
Ljusrosa blomsterexplosion
Designer Collection
Bro i Venedig
Premium
Träbrygga på kusten
Premium
Avenyn med cypresser
Premium
Utsikt över Verona
Premium
Grön körbana med grus
Premium
Däckspår i skogen
Designer Collection
Höstbär
Designer Collection
Lång brygga vid havet
Premium
Ön med strand
Premium
Fiskarby på Lofoten
Designer Collection
Stålmästarna
Rijksmuseum
Klippö i havet
Premium
Grå bindväv bly
Designer Collection
Sortera på

56 artiklar

per sida

Mer stämning med tapeter i matsalen

Med tapeter i matsalen skapar du en extra atmosfär. Föreställ dig själv i Portugal, till exempel med de glada keramikplattorna, som de ofta har i köken där. Välj ett romantiskt blommönster för att göra det till en mysig matsal. Eller satsa på ett grafiskt tryck som ger din matsal den där lilla extra känslan. Också trevligt: våra mat- och dryck-tapeter fulla av coola mönster, fototapeter av ingredienser och coola texter. Tack vare det omfattande urvalet hittar du utan tvekan en matsalstapet som passar dig och din livsstil.

Coolt: fototapet bakom matbordet

Applicerar du fototapet på varje vägg i matsalen? Väljer du en lång vägg att tapetsera helt? Eller satsar du på en fototapet bakom bara matbordet? På så sätt kan du till och med skapa ett trevligt ställe att äta i ett stort kök. Med en fototapet bakom matbordet gör du verkligen ett statement. Dessutom delar du verkligen av matplatsen från resten av utrymmet. Det perfekta sättet att bryta upp en lång vägg och skapa ett bekvämt hörn.

Ännu fler vackra tapeter för bakom matbordet

Ofta utvalda fototapeter bakom matbordet är till exempel en skotsk höglandare. Förstoringen av ett stilleben med blommor. Eller en svartmålad kvinna med gyllene läppar. Men för dig har vi ännu vackrare tapeter till bakom matbordet. Du kan också välja ett vackert tryck med en bredd på 2 till 3 meter att applicera bakom matbordet. Vad sägs till exempel om vit marmor? Väggdekor med en stenmur? Eller en gyllene struktur? Man kan verkligen gå åt alla håll med tapeter bakom matbordet.

Håll tapeten vacker i en matsal med kök

Applicerar du tapeter i en matsal där matlagning också görs? Då är det bra att göra tapeten tvättbar, så att du enkelt kan torka av den med en trasa. Stänk av tomatsoppa, köttfärssås eller fet olivolja? Med den speciella transparenta väggfinishen förseglar du din matsalsfototapet och du gör den inte bara tålig, rep- och skrubb-beständig. Men också smutsavvisande och resistent. Perfekt om du lagar mat nära tapeten i matsalen. Eller har små barn som vill kasta något mot väggen under ett raseriutbrott. Läs fler tips i den här bloggen om att hålla tapeter vackra i köket. 

Styling av tapeter i matsalen

Har du valt en vacker tapet till matsalen? Då är det dags att också ägna lite uppmärksamhet åt stylingen. På så sätt skapar du den där riktiga restaurangatmosfären och du sammanför allt på ett vackert sätt. Du kan till exempel inspireras av Pinterest, live-program eller styling-böcker. Men ingenting kan matcha en matsal som du har stylat själv efter din smak. Ett gyllene tips som vi nog kan ge dig är att välja en färg från tapeten  i din matsal och låta den komma tillbaka på andra ställen i din inredning. Till exempel i plattorna bakom kaminen, i färgen på dina mockastolar eller i gardinerna framför fönstret. Men tänk dig också fina tillbehör som en vacker vas på bordet och en ljusstake med ljus.