• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Terrakotta tapeter

Terrakotta-tapeter är mycket hippa. Letar du efter en fin till ditt hem? Låt dig då inspireras av denna non-woven fototapet från Fotobehang.com och upptäck möjligheterna. Från en tapet i naturlig storlek med terrakottatryck till vacker tapet för ett terrakotta-barnrum. Se vårt omfattande sortiment och beställ ditt favoritexemplar online omedelbart. Helt anpassad, så att du kan applicera den på väggen extra snabbt.

Sortera på

21 artiklar

per sida
Marmor med terrakottafärg
Premium
Terrakottabetong med lätt struktur
Premium
Betong med terrakottafärg
Premium
Ormstruktur i terrakotta
Premium
Terrakotta marmor
Premium
Terrakottabetong
Premium
Marmor i terrakottafärg
Premium
Terrakotta marmor med linjer
Premium
Terrakottafärgad marmor
Premium
Terrakotta marmor med lekfull effekt
Premium
Betongstruktur i terrakottafärger
Premium
Grov terrakottastruktur
Premium
Betong i terrakottafärg
Premium
Terrakottabetong med svepande linjer
Premium
Terrakottabetong med struktur
Premium
Terrakotta marmor med svepningar
Premium
Läderstruktur i terrakottafärger
Premium
Sortera på

21 artiklar

per sida

Tapet terrakotta-print

De vackraste tapeterna med terrakotta-prints flyger av hyllorna numera. Tänk på grafiska former, hisnande vackra målningar och närbilder av tyger i terrakottafärg. Du hittar dem på Pinterest-boards, i hemprogram och i många butiker. Det är inte förvånande alls, för med terrakotta-tapeter kan du skapa en vacker medelhavsinredning. Du får värmen hemma och föreställer dig varje dag på populära semesterorter som Spanien, Italien och Marocko. Precis den atmosfär som gör dig lycklig hemma.

Terrakotta-tapeter i barnkammaren

Tapeter med terrakottatryck eller färger är inte bara vackert i ditt eget sovrum eller vardagsrum, men är också snyggt i barnrummet. Tack vare den mjuka jordfärgen kommer ditt barn att koppla av här. Och det är också en könsneutral färg, i motsats till vanliga val som blått eller rosa. Hitta en vacker terrakotta-tapet från vår samling, beställ bara exemplaret online och ge barnrummet en bra makeover. Ska vi satsa på att inte bara din lilla, utan också du kommer att vara väldigt glad över det?

Kombinera terrakotta-tapeter

Har du hittat en terrakotta-tapet som uppfyller alla dina behov? Då är det dags att ägna lite välbehövlig uppmärksamhet åt stylingen! Eftersom terrakotta är en jordton passar den mycket bra med naturmaterial och ljusa färger för att hålla den fräsch. Kombinera till exempel terrakotta-tapeter med trä- eller rottingmöbler, torkade plymer i en vas och korgar. Också trevligt: låt färgen terrakotta komma tillbaka på andra ställen i inredningen, så att du gör en helhet av det hela. På så sätt kommer terrakottatapeten till sin rätt ännu bättre.