• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Barocktapet med ett mönster

Köp Barocktapeter på nätet. Ge en överdådig twist till ditt rum med barocktapeter. Barock är är en stil och utvecklades i början av 1600-talet. Barock kännetecknas av ett överflöd av former. Tänk på rika blommotiv och ekologiska former. Vi har valt vackra Barocktapeter för dig. Gör ditt val för överdådiga mönster. Om önskad tapet inte stämmer överens med vad du vill ha, vänligen kontakta  oss och låt oss veta vad du söker. 

Sortera på

12 artiklar

per sida
Sortera på

12 artiklar

per sida

Elegant och stilfull: barocktapet

Klassiska stilfulla inslag som bildar ett vackert mönster på tapeten. Barocktapeter ger ett lyxigt utseende till rummet. Denna konstnärliga stil kännetecknas av detaljer och överflöd. Barockstilen härstammar från Italien, men lyckades nå hela Europa via Tyskland och England. Den har sitt ursprung i arkitektur och måleri. Barocktapeter består ofta av symmetriska ornament och dekorationer. Mönstren är en samling illustrerade element som passar perfekt i en barockinredning, men barocktapet passar också perfekt i andra bostadsstilar. Guld är en allmänt använd färg i barocktapeter. Speciellt i kombination med svart ger det en varm lyxig look till rummet. Vi kommer då att göra vårt bästa för att hitta rätt tapet. Om du har ett foto kan det också skrivas ut på tapeter.

Barockmönstertapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker barockmönstertapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.