• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapetmönster för spädbarn

Wallgroup.com har också tänkt på de små. Med vår breda samling av babyfototapeter kan du gå i alla riktningar. Vi har tapeter för pojkar och flickor. Men också könsneutrala fototapeter med neutrala mönster och färger. Så även om du inte (ännu) vet vad det kommer att bli, kan du börja tapetsera och dekorera ditt barns rum. Finns inte mönstret du har i åtanke för dina babytapeter listade. 

Sortera på

27 artiklar

per sida
Mönster av varmluftsballonger
Designer Collection
Sortera på

27 artiklar

per sida

Könsneutral tapet för barnets rum

Pastellnyanser, rostbrun och ockra gul; färger som du ser mycket i könsneutrala babyrum nuförtiden. Så varför inte inkludera dessa färger i ditt barns rumstapeter också? På Wallgroup.com har vi tapeter för småbarn i alla former och storlekar. Med de bästa mönstren för spädbarn. Välj till exempel tapeter med söta djur eller svartvita tapeter med söta former. Om du inte vill att det ska bli för intensivt, tapetsera en vägg med babyfototapet och behåll de andra väggarna i en lugn (pastell)-färg. Eller ser du ett fint tryck men vill att storleken på bilden eller färgen ska vara annorlunda? Vi kan ofta ändra detta åt dig på Wallgroup.com. Låt oss veta  det så kommer vi att skapa ett gratisprov till dig.

Babytapeter efter mått

När du har valt en tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din baby tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.