• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Koppartapeter

Med koppartapeter kan du göra vilket rum som helst till ett mysigt utrymme. Kopparfärgade tapeter har inte bara ett varmt utseende, men ser också väldigt eleganta ut. Vackert i vardagsrummet eller sovrummet, men också väldigt fint i hallen eller på toaletten. Med koppartapeter kan du gå i alla riktningar. Letar du efter ett lämpligt exemplar för ditt hem? Se vårt sortiment av tapeter i kopparfärg och upptäck möjligheterna. Från fototapet med kopparstruktur till de vackraste motiven.

Sortera på

33 artiklar

per sida
Kopparfärgstruktur
Premium
Gröna kopparplattor
Premium
Blå kopparstruktur
Premium
Ormskinn med kopparfärg
Premium
Kopparfärgad marmor
Premium
Blå marmor med kopparfärg
Premium
Mörk marmor med kopparfärgade linjer
Premium
Marmor med kopparton
Premium
Svart marmor med koppartoner
Premium
Mörk marmor med koppartoner
Premium
Kopparstruktur
Premium
Vacker kopparstruktur
Premium
Gammal kopparstruktur
Premium
Sortera på

33 artiklar

per sida

Fototapeter med kopparstruktur

I vår webbshop hittar du alla typer av fototapeter med kopparstruktur. I olika kopparfärger: från orange till brunt och till och med grönt. Vad sägs till exempel om en grå struktur med kopparfärg? En närbild av en grön kopparfasad? Eller fototapet med mörk marmor med kopparfärgade linjer? Vår favorit: fototapet av en kopparstruktur i en härlig mix av rostfärger som orange, brunt och svart. Ett riktigt blickfång i alla interiörer.

Kopparfärgad tapet med tryck och motiv

Förutom vanliga koppartapeter kan du naturligtvis också fundera över några mer subtila alternativ. Som kopparfärgade tapeter i olika tryck och motiv. Ett bra exempel på detta är vår tapet av kopparfärgade och gröna blad med en guldfärgad kant. Också vackert: fototapeten av ett stilleben med blommor i ett glas. Målad av Jan Brueghel. Och undrar du nu var hyllningen till koppar är? Denna målning är målad med olja på koppar. Det gör det hela extra speciellt.

Tapet kopparfärg-styling i rummet

Har du hittat en fototapet med koppar eller ett vackert tryck? Då är det dags att lägga den sista handen vid rätt styling. Vi har det gyllene tipset för att se till att din koppartapet bildar en vacker helhet med resten av rummet. Välj ett element från tapeten och använd det på andra ställen i din inredning. Ett logiskt inslag i koppartapeter är förstås kopparfärgen. Ställ en kopparfärgad vas på soffbordet, välj en kopparfärgad bas till din matsal och häng upp en kopparfärgad lampa i taket. På så sätt skapar du enhetlighet och din kopparfärgade tapet kommer ännu bättre till sin rätt.